Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám elfogadni a...

Hogyan tudnám elfogadni a helyzetet?

Figyelt kérdés
A lányom 27 éves, okos, az átlagosnál előnyösebb megjelenésűvfiatal nő. Kb. fél éve kapcsolatban van egy nála 10 évvel idősebb, pocakos, eléggé előnytelen külsejű férfival. Sajnos nehezen tudom ezt elfogadni, pedig szeretném. Ha volt valaki hasonló helyzetben, írja meg, hogyan alakult a dolog.
szept. 4. 17:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
18%

19-es, ritka undorító vagy, már ne is haragudj. Véletlenül nem az én egyik kretén családtagom véletlenül? Mert ők pontosan ezt gnodolják rólunk a vőlegényemmel...

Értelem nem sok szorult beléjük, de előítélet a semmire az annál több.

szept. 5. 10:36
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Én vagyok ritka undorító? Pár héttel ezelőtt volt itt egy szavazás, hogy kinek mi a fontosabb: Pénisz méret, kedvesség figyelem törődés, vagy pénz. Na mit gondolsz, hány százalék szavazott az utóbbira??? Lehet itt ritka undorítózni, de előtte nézd meg a válaszok arányát. Egy rakás ilyen kérdés van, most kerestem vissza kb. 10-et. 10-ből 4-5-en a pénzre szavaznak. Valami alapja csak van a "ritka undorítóságomnak".

Ha meg már itt tartunk, szerintem másokat kapásból leundorítózni sokkal gyomorforgatóbb emberi tulajdonság. Picit nézz magadba.

szept. 5. 11:23
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
22-es. Szörnyű az az előítélet, miszerint aki nem olyan szép, az már csak a pénzével tud társat találni. Sok ember bele tud szeretni nem szép emberbe is, mert a vonzalom a személyiség miatt alakul ki, aztán mellékes, hogy néz ki. Amikor szerelmes az ember, a másikat szépnek látja. De ezt azok nem értik, akik a külsőbe szerelmesek, felszínesek a párkapcsolat terén. Nekik mindegy, milyen a lelke a másiknak, csak a szép test ragadja meg őket.
szept. 5. 14:05
 24/27 anonim ***** válasza:
73%

De úgy mégis mit tudsz felhozni a férfival kapcsolatban a külsején kívül? Mert bocs, de az, hogy az nem tetszik neked, senkit nem érdekel, mert nem a te partnered.

Bunkó? Udvariatlan? Igénytelen? Nagyon buta? Munkanélküli évek óta és segélyeken él? Alkoholista? Drogos? Bűnöző? Agresszív, neadjisten bántja a lányodat?

Mert ha ezek közül egyik sem áll fent, akkor kénytelen leszel elfogadni. Nem kell cimboráknak lenni, de vagy megadod neki az alap tiszteletet vagy ne számíts a lányod látogatására sem.

szept. 8. 14:15
 25/27 anonim ***** válasza:
80%

24.: Én csak akkor aggódnék, ha alkoholista, drogos, bűnöző, vagy agresszív. A bunkóság, igénytelenség, butaság zavaró lehet, de relatív fogalom. A munkanélküliség meg összetettebb probléma, nem biztos, hogy valaki tehet róla. Ha valaki nem a párjával akarja eltartatni magát, akkor az se érdekelne.

Lehet olyan, hogy egy családtagunk partnere nekünk nem szimpatikus, de akkor sincs beleszólási jogunk a döntésébe, ahhoz viszont jogunk van, hogy ne vagy keveset érintkezzünk vele.

szept. 8. 14:20
 26/27 A kérdező kommentje:
Tegnap itt voltak, beszélgettünk és kiderült, hogy udvarias, művelt és intelligens férfi. Ezek után már jobban megértem és könnyebben el tudom fogadni a lányom választását. Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.
szept. 8. 17:11
 27/27 NPeti11 ***** válasza:
77%
Enged el az egészet, a lányod felnőtt ember tudja neki mi a jó!
szept. 17. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!