Hogyan tudnám elfogadni a helyzetet?
19-es, ritka undorító vagy, már ne is haragudj. Véletlenül nem az én egyik kretén családtagom véletlenül? Mert ők pontosan ezt gnodolják rólunk a vőlegényemmel...
Értelem nem sok szorult beléjük, de előítélet a semmire az annál több.
Én vagyok ritka undorító? Pár héttel ezelőtt volt itt egy szavazás, hogy kinek mi a fontosabb: Pénisz méret, kedvesség figyelem törődés, vagy pénz. Na mit gondolsz, hány százalék szavazott az utóbbira??? Lehet itt ritka undorítózni, de előtte nézd meg a válaszok arányát. Egy rakás ilyen kérdés van, most kerestem vissza kb. 10-et. 10-ből 4-5-en a pénzre szavaznak. Valami alapja csak van a "ritka undorítóságomnak".
Ha meg már itt tartunk, szerintem másokat kapásból leundorítózni sokkal gyomorforgatóbb emberi tulajdonság. Picit nézz magadba.
De úgy mégis mit tudsz felhozni a férfival kapcsolatban a külsején kívül? Mert bocs, de az, hogy az nem tetszik neked, senkit nem érdekel, mert nem a te partnered.
Bunkó? Udvariatlan? Igénytelen? Nagyon buta? Munkanélküli évek óta és segélyeken él? Alkoholista? Drogos? Bűnöző? Agresszív, neadjisten bántja a lányodat?
Mert ha ezek közül egyik sem áll fent, akkor kénytelen leszel elfogadni. Nem kell cimboráknak lenni, de vagy megadod neki az alap tiszteletet vagy ne számíts a lányod látogatására sem.
24.: Én csak akkor aggódnék, ha alkoholista, drogos, bűnöző, vagy agresszív. A bunkóság, igénytelenség, butaság zavaró lehet, de relatív fogalom. A munkanélküliség meg összetettebb probléma, nem biztos, hogy valaki tehet róla. Ha valaki nem a párjával akarja eltartatni magát, akkor az se érdekelne.
Lehet olyan, hogy egy családtagunk partnere nekünk nem szimpatikus, de akkor sincs beleszólási jogunk a döntésébe, ahhoz viszont jogunk van, hogy ne vagy keveset érintkezzünk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!