Szerintetek egy Apa mennyire, vagy hány éves korig szólhat bele kamaszlánya fiú ügyeibe?
Nálunk ez sose volt téma
Apu csak ártól érdeklődött hogy van e már fiúm
Az első is 16 éves koromban lett
Az első egy évben nem aludhattunk egymásnál. Viszont én is átmehettem és ő is ájött, a szoba ajtót becsukhattuk. Nem ellenőrizgetett
Egyszer mondott annyit még a kapcsolat kezdetén hogy védekezést használjunk, ha kell ad pénz de nem akarja hogy tini anyuka legyek.
Nővérem esetében annyi volt, amit 2. is írt. Ő is 16 volt amikor hazahozta az első lovagját. Apu annyit kért, hogy csak ésszel, mert nem kéne tiniként anyukának lenni.
Ő 5-6 hónapig nem engedte az egymásnál alvást, amíg ki nem derült komoly e a dolog, vagy csak strigula lesz e a lánya.
Azután engedte az ottalvást is, azzal az indokkal, hogy "Végülis a f@$z nappal is feláll. Nem kell ahhoz éjszaka."
A véleményét megmondhatja, ami főleg akkor fontos, ha azt sejti, és okkal, hogy a fickó netán kihasználja, manipulálja a lányát.
Tehát nem is annyira a korhoz kötném, mint hogy a rózsaszín ködtől mennyire nem lát a lánya.
18 éves koráig én vagyok a felelős a kiskorú gyerekemért, utána felnőtt, azt csinál, amit akar.
Természetesen olyan korlátokkal, hogy az én házamban én mondom meg, hogy mit lehet és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!