A szülő verheti és bánthatja megütheti a gyerekét, de ha a gyerek bántja akkor az jajj hú úristen hogy mer kezet emelni a szüleire szörnyű gyermek ? 19L
Elvagy tévedve kisasszony!
Ha éhes a gyerekem akármilyen fáradt vagyok akármilyen bajom van adok neki enni mert ANYA VAGYOK EZ A DOLGOM!!!
Jól néznénk ha csak akkor kapnának a gyerekek enni ha az anyák nem fáradtak ... Kb 1 hetet se élnének.
Kicsit gondolkodjál el te is hogy állsz anyádhoz. Azért az ő verzióját is meghallgatnám... Apád hol van? Ki i takarít , ki mosogat, ki dolgozik?
Öcséddel mennyit van foglalkozva? Kb semmi a leírtak alapján
En tisztelem anyát és apát is. Csak apa nem túl sokat tesz a nevelésünkbe és többnyire anyától várja el hogy eltartsa . Többnyire lent van a garázsban, iszik vagy ha bent van akkor a gép előtt ül és híreket olvas. Anya pedig pont annyit foglalkozott velünk hogy tesóm 4 éves koráig engem
hívott anyának. Én fürdettem oviba hordtam, pelenkáztam most meg suliba is én viszem meg én csinálom vele a háziját. Amikor van ideje akkor leül velünk társasozni meg strandra is most nyáron. De amugy a játszótérre is én hordom a tesómat. Anyának hagyok szabadidőt hogy ne legyen neki folyton teher a tesóm. Mert mindig azt mondja hogy teher. Én meg szeretem a tesóm és én szívesen viszem és foglalkozok vele, nekem nem teher. Csak még én is fiatal felnőtt vagyok úgyhogy nevelés téren kicsit megakadtam 😅
Minek az ilyennek a gyerek
Aztán majd csak pislog ha a gyerek rá sem néz nagykorába
Tesód szerencsés hogy vagy neki, van egy szövetségese
Legalább egy normális van a családban
Anyuddal próbáltál már beszélni? Hogy nem kéne bántani a gyereket mert rossz példát tanít? Felnőttként kéne kezelni a helyzetet?
Mit csinál mikor tesód megüti? Visszaüt,mar? Téged kért meg hogy beszélj tesóddal hogy hagyja abba a viselkedését?
Utolsó, olvasd már el a sztorit. Anyuka a semmiért bántja a gyereket, mert az pl enni kér..
Teher neki a saját gyereke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!