Anyum nem beszél velem,nemtudom hogy miért?
Nekem anyám akkor csinál ilyet, ha valami agymenése van. Pl: exemmel találkozom a buszon, megtudja, kitalálja hogy biztos újra együtt vagyunk, kiszökdösöm, hazudok neki..meg nem mondaná, de duzzog ok nélkül, aztán kitör belőle én pedig csak nézek. Egész kis szappanoperákat gyárt le.
Ha a te anyukád nem ilyen, akkor passz.
Te is ignorald őt
Aztán majd aki előbb megtörik az elmodja hogy mi a gond
Tényleg volt szó szerint ugyanez a kérdés, de már elég régen, legalább két hónapja, már nem tudom visszakeresni. Nem derült ki semmi.
Kérdező, ha mondjuk igaz: te se szólj hozzá. Az a lényeg, hogy ő unja meg előbb.
Hát még semmi sincs a legnagyobb rendben.. :S Anyu a mai napig nem szól hozzám, és már apám sem nagyon ...
Egyedül hugommal vagyok bezsélőviszonyban itthon, ma reggel viszont apám elkezdett velem ordibálni.. hogy mennyi ideig akarom még ezt folytatni hogy nem szólok senkihez semmit, de istenem, nem én nézem öket levegönek hanem ök engem.. :O
Végülis megkaptam a leosztást hogy én változtassak magamon, csak tudnám hogy min.. :|
Azéért elárulhatott volna többet is.. mostmár értem hogy én vagyok a hibás, de hogy mit tettem az még mindig rejtély.
Mindenkinek tényleg köszönöm! Rendesek vagytok, remélem azért előbb megoldodik mert hiányzik a családom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!