Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum nem beszél velem,nemtudo...

Anyum nem beszél velem,nemtudom hogy miért?

Figyelt kérdés
Csütörtökön még minden rendben volt, este is bezsélgettünk, röhögtünk meg minden normális volt, és péntek reggel óta nem szól hozzám, nemtudom mi okból, ha hozzám is szól akkor is bunkó hangnemmel... mit tegyek? ez nekem nagyon rosszul esik mert sose volt rossz a kapcsolatunk és ilyen sosem volt hogy nem szólt még hozzám.. levegönek tekint, hozzászolok , kérdezek és nem válaszol, elmegy mellettem.. pedig nem csináltam semmit sem.. mindent elmondok neki szóval nem titkolózom semmi.. miért csinálja ezt? mit tegyek hogy újra beszéljen velem? elöre is köszi!
szept. 1. 19:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

Nekem anyám akkor csinál ilyet, ha valami agymenése van. Pl: exemmel találkozom a buszon, megtudja, kitalálja hogy biztos újra együtt vagyunk, kiszökdösöm, hazudok neki..meg nem mondaná, de duzzog ok nélkül, aztán kitör belőle én pedig csak nézek. Egész kis szappanoperákat gyárt le.

Ha a te anyukád nem ilyen, akkor passz.

szept. 1. 20:40
 12/22 A kérdező kommentje:
Lány vagyok 16 éves, nem beszéltünk semmi olyanról amit félre érthetet volna vagy amin megsértődhetne.
szept. 1. 20:48
 13/22 anonim válasza:
77%
Lehet akkor csak ideges a suli kezdés miatt.
szept. 1. 20:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Te is ignorald őt

Aztán majd aki előbb megtörik az elmodja hogy mi a gond

szept. 1. 20:53
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
A nyári szünet utolsó kamuját olvashatjuk.
szept. 1. 21:44
 16/22 anonim ***** válasza:
66%
önjelölt nyomozók kiméljenek.
szept. 1. 22:04
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor halat adok az egnek, hogy az en szuleim nem ennyire bolondok... de nekem is volt ilyen elmebeteg lakotarsam, en szinten csenddel vertem, vegul feladta. 😆
szept. 1. 22:20
 18/22 anonim ***** válasza:
87%

Tényleg volt szó szerint ugyanez a kérdés, de már elég régen, legalább két hónapja, már nem tudom visszakeresni. Nem derült ki semmi.

Kérdező, ha mondjuk igaz: te se szólj hozzá. Az a lényeg, hogy ő unja meg előbb.

szept. 1. 22:33
 19/22 A kérdező kommentje:

Hát még semmi sincs a legnagyobb rendben.. :S Anyu a mai napig nem szól hozzám, és már apám sem nagyon ...

Egyedül hugommal vagyok bezsélőviszonyban itthon, ma reggel viszont apám elkezdett velem ordibálni.. hogy mennyi ideig akarom még ezt folytatni hogy nem szólok senkihez semmit, de istenem, nem én nézem öket levegönek hanem ök engem.. :O

Végülis megkaptam a leosztást hogy én változtassak magamon, csak tudnám hogy min.. :|

Azéért elárulhatott volna többet is.. mostmár értem hogy én vagyok a hibás, de hogy mit tettem az még mindig rejtély.

Mindenkinek tényleg köszönöm! Rendesek vagytok, remélem azért előbb megoldodik mert hiányzik a családom

szept. 2. 07:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mondhatja apád, hogy nem szólsz senkihez, ha egyszer szólsz? Feltételezem, hogy ezt mondtad is neki. Itt valami nagyon nem gömbölyű! Én nem tudom, hogy a te történeted nem igaz, vagy a szüleidnek együtt ment el a józan esze, de hogy ez teljesen nonszensz, az tény.
szept. 2. 08:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!