Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum nem beszél velem,nemtudo...

Anyum nem beszél velem,nemtudom hogy miért?

Figyelt kérdés
Csütörtökön még minden rendben volt, este is bezsélgettünk, röhögtünk meg minden normális volt, és péntek reggel óta nem szól hozzám, nemtudom mi okból, ha hozzám is szól akkor is bunkó hangnemmel... mit tegyek? ez nekem nagyon rosszul esik mert sose volt rossz a kapcsolatunk és ilyen sosem volt hogy nem szólt még hozzám.. levegönek tekint, hozzászolok , kérdezek és nem válaszol, elmegy mellettem.. pedig nem csináltam semmit sem.. mindent elmondok neki szóval nem titkolózom semmi.. miért csinálja ezt? mit tegyek hogy újra beszéljen velem? elöre is köszi!
szept. 1. 19:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Próbáltad már megkérdezni? (Nem troll válasz, komolyan kérdezem. Ha igen, hogy reagált?)
szept. 1. 19:52
 2/22 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem szól hozzám hiàba kèrdezem
szept. 1. 19:54
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
te lánya vagy vagy a fia? mennyi idős vagy? ezeket jó lenne tudni mert számít
szept. 1. 20:00
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

"Írtam, hogy nem szól hozzám hiàba kèrdezem"

Azt nem írtad, hogy próbâltad megkérdezni.

szept. 1. 20:07
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Először kérd meg szépen, utána ha nem változik, üvölts rá erényesen, hogy mondja el mi a baja.
szept. 1. 20:08
 6/22 anonim válasza:
84%

Ha lány vagy, és volt szó pasi ügyekről, akkor azért haragudhat, hogy nem fogadtad meg a tanácsát.

Pl: nem tetszik neki y, inkább foglalkozz z-vel, de neked y kell, ne szóljon bele.

szept. 1. 20:13
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
azt írtad csütörtökön még este is minden rendben volt! pedig valószínűleg akkor történt valami! este miről beszélgetettek? biztos nem változott anyud hangulata? valaminek kellet történjen pedig ha péntek óta nem szól hozzád
szept. 1. 20:16
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
Volt mar! Kb heti szintu problema a Kerdezo es az Anyja kozt.
szept. 1. 20:20
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
8 as és máskor mi volt a gond köztük?
szept. 1. 20:24
 10/22 anonim ***** válasza:
95%
Szinte szorol szora ezt irta le, amit most is! Ha majd nagyon raerek, akkor lehet elokeresem.
szept. 1. 20:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!