Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megütött az apám és látni se...

Megütött az apám és látni se akar?

Figyelt kérdés

A szüleim 5 éves koromban szét mentek.

Az ok, hogy anya félrement,majd lebukott.

Apa elhelyezésí pert indított értem. Ez a pereskedés 4 évig tartott, de a végére én mai fejjel már tisztán látom, hogy apával, akit imádtam már nem akartam találkozni, hogy anya ne haragudjon rám.

Ezután még 12 éves koromig jött értem apa mindig, aztán mégismert egy csajt és ő a legjobb barátnőm lett. Nagyon szerettem őt. Együtt mentünk mindenhova és mindíg olyan boldogok voltunk.

Viszont anya szerint ő egy kúr va volt.

Mikor erre rákérdeztem apánál egyértelmű volt.

Azt mondta hogy innentől kezdve nincs helyed itt te áruló féreg.

X a testvéredet hordozza a testében... Az én igazi gyerekemet. Szeretjük egymást, és ha ez neked kérdéses te ellenevelt féreg, akkor nincs itt többé helyed. Így is eleget tűrtem évekig ezt a szemtelen, sértő hülyeséget, itt a vége. Ezért most fogod magad és eltakarodsz innen az áruló anyádhoz. És nem akarlak látni többet. Takarodj innen!

12 éves voltam..

Felhívta anyát, hogy jöjjön értem vagy kidob a fenébe.

És most 8 évvel később odamentem apához. Erre mi a fa szt akarsz? Mennyél szépen vissza oda ahonnan jöttél, nyalizzál a pasinak aki tönkre ba szta a gyerekkorod, hívjad apának ahogy eddig.

Meg küldjél neki szívecskéket Messengeren, miközben az apádat meg sza rdarabnak nevezted Messengeren ha jól emlékszem.

Én meg mondtam hogy te vagy az apám.

Erre pofon vágott és azt mondta. Tettek, következmények csajszi. Én már 8 évesen tudtam különbséget tenni jó és rossz közt. Te meg 20 évesen ébredsz fel? Ez nem így megy. Te egy áruló vagy....menj a pi csába innen. Nincsen közöd hozzánk. Aztán otthagyott.

Azóta is azzal a nővel van és 2 húgom is született .... Akiket nem ismerek. Már házasok.

Leírtam neki mi történt, mert ő szeret.

Válaszolt.

Leírta hogy apa mennyit szenvedett az én ellennevelésem miatt, és hogy e miatt nem tehette tönkre a saját életét ezért döntött végül így. És hogy apa bp legdrágább ügyvédjét bérelte fel, mindent megtett, mindenre számított csak arra nem, hogy én ellene fordulok a végén. És hogy ismerem apát. Nála csak 1 dolog ba ssza ki a biztosítékot, ha vki nem lojális hozzá.

Ezek után személyesen is találkoztunk és úgy öleltük egymást mint régen.... De elmondta ugyanazt amit leírt. Hogy apa sose fog megbocsájtani.

Ezen kívül kapcsolatban maradtam apa nővérével végig. 12 éves koromtól. Ő az én nagyim, mert apa szülei még a

születésem előtt elmentek. De csak akkor talizhatunk titokban, ha apa és a családja nincs ott. Tehát közös karácsony után 1 nappal, közös húsvét után 1 nappal... És ő nagyon szeret engem, mindig kedves velem, sose ítélt el engem, de még anyát se.

de a szíve mélyén ő is olyan mint apa. Szerinte sincs bocsánat arra hogy én kiskoromban anyát és az új pasiját választottam, most meg már nem.

Most mit tegyek?

aug. 30. 20:30
1 2
 1/18 anonim válasza:
58%
Semmit ne kerestem apátad egy részben igaza van apámnak de attól függetlenül egy idióta anyád meg kavarja a szart
aug. 30. 20:36
 2/18 anonim ***** válasza:
38%

Dejókissztori, te ellennevelt féreg:) 20 évesen a lánygyeremekek így látják a világot. Az enyém is utált mint a szr, mondjuk én nem utáltam és nem is váltam el. Most már okosabb egy picit, de van még mit fejlődni. Lehet lesz még neked pálya. Viszont nagyon jó stílusban írsz, gondoltál már regényírásra?

Én azt csinálnám, hogy minden felmerülő beszélgetést úgy kezelnék, mint aminek nincs előzménye és hátha változik a dolog.

aug. 30. 20:37
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem normális a reakció apukád részéről. Egy gyerek még nem tud felelősségteljesen, reálisan dönteni. Az pedig, hogy meg is üt és azt mondja, hogy "takarodj innen", az pedig egyenesen felháborító.
aug. 30. 20:40
 4/18 anonim ***** válasza:
21%

20 eves letedre, ugy irsz, mintha negyedikes lennel. Egy epkezlsb mondatot, nem tudsz osszerakni.

Ha jol ertem, te szivecskeket kuldtel annak az embernek, akivel Anyad felre..khm...

Mondjuk egy 7-8 eves gyereket konnyu manipulalni, de par evvel kesobb mar lehetett volna annyi eszed, hogy felfogd, hogy Anyad a hunyo a tortenetben. Volt egy normalis Apad, aki kuzdott erted (ez nem tul gyakori amugy) te pedig ellensegesen viselkedtel, es olyanoknal nyaliztal, akik ot megantottak.

Ott 13-14 eves korodban kellett volna lepned, es bocsananatot kerned. Gondolom, most nem olyan rozsas a kapcsolatot Anyaddal es a kanjaval, ezert most hirtelen eszedbe jutott Apad.

A helyeben en es adtam volna egy pofont.

Jol tette. Ne zargasd, ott van neked Anyad szeretoje, akit anno valasztottal.

aug. 30. 21:05
 5/18 anonim ***** válasza:
10%

Jah, meg ha jol ertem kb igy tortent eyy beszelgetes:

-Apu. Anyu szerint a baratnod egy budos k!

Ez igaz?

Na mar itt megelolegeztem volna, a mostani pofont.

aug. 30. 21:08
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem nagyon ezt a sztorit, pedig többször is elolvastam.

Egyetlen kérdés miatt "tagadott" ki amúgy az apád? Annyitól, mert megkérdezted, hogy prostituált-e az aktuális barátnője?

Ez innentől nekem egy sci-fi. Hogy egy ember, aki mindent próbál megtenni a lányáért, egyetlen kérdés miatt inkább meggondolja magát és kitagadja? Tényleg sokszor elolvastam a sztorit, nem derül ki belőle semmi más.

aug. 30. 21:08
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

Egy felnőttnek tudnia kell, hogy egy gyerek milyen könnyen befolyásolható, akármennyire is rosszul esik. Nem lehet ezért egy gyereket hibáztatni.

De a reakciói alapján apád kb utál téged. Hazazavart, mikor még csak 12 éves voltál és féregnek hívott? Évekkel később meg megüt, mikor találkoztok? Hagyd a fenébe ezt a családot, éld a saját életedet.

aug. 30. 21:13
 8/18 anonim ***** válasza:
42%
A Kerdezo ezt a kerdest, az Anyjanak miert nem tette fel?
aug. 30. 21:14
 9/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem scifi, tenyleg vannak ilyen elmebeteg emberek... nemcsak ferfiak, nok is. Szemelyisegzavar.
aug. 30. 21:15
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

folytatva a 6-os gondolatmenetemet, az én szememben egy idealizált apának kerek perec meg kellett volna mondani a gyerekének, hogy: "Anyukád nem szeret engem, jól tudod, és szeretné, hogy te is így érezz. Ez egy nagyon szomorú dolog, de nem tudunk mit csinálni ellene. Neked nem kell utálnod engem, ha nem akarsz. A te döntésed. Te ismersz engem igazán. Bármi, amit anyukád állít rólam, már csak valaminek a feldolgozása, ami tönkrement. Valami rossznak. Talán soha nem fogja teljesen feldolgozni. De neked sikerülhet még. Hozzám bármikor fordulhatsz. De legyél mindig pártatlan, ha anyukádról és rólam lenne szó."

- Tehát, ezt kellett volna mondania. Vagy megérti a gyerek, vagy nem. De egy próbát mindenképp megért volna. Persze nem tudhatom, milyen érzés lehet, ha más férfi neveli fel a lányomat. Lehet, hogy totál tönkretette őt alig néhány év alatt is.

aug. 30. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!