Apám megütött mit csináljak?
Veszekedtünk, mivel szerinte túl sokat telefonozok
Én pedig visszaszóltam és ezért megütött az arcomon egy párszor. Igazából nem olyan komoly és nem is nagyon fájt csak egy lila folt van a helyén. Ami rosszabb az az hogy folyamatosan lelki terrorban tart bármit csinálok nem jó neki, mindenben talál valami hibát és már úgy érzem nem bírom. Nem tudom kinek szólhatnék már azon is gondolkoztam hogy elszököm..
16L
Minimalizáld vele a kapcsolatot.
Próbálj olyannal több időt tölteni, amit szeretsz csinálni: jobban feltölt és megy az idő vele.
Esetleg tanulj valami extrát, hogy mihamarabb tudj összehozni keresetet amivel majd ki vehetsz egy albérletet amint 18 vagy, és költözhetsz.
Sport is segíthet.
Óóóhhhhhhhhhh, a szokásos "Jó kislány wok, apám mégis ver, el akok költözni!!" kérdés.
Mit telefonálgatsz? Kinek a pénzén? Tanulás helyett? A kanidat hívogatod?
20:39
Az ég világon semmit sem tudsz rólam és az életemről
Kérlek ne feltételezgess
Ezzel a megszólalásoddal pedig csak magadból csináltál hülyét :)
Rendőrség?
Jó ötlet!
A lányt TALÁN kiemelik a családból, és egy otthonba kerül, ahol első héten elverik és megerőszakolják.
Apu...HA, lesz is belőle ügy, akkor LEHET, hogy elítélik és kap felfüggesztettet. Azaz priusza lesz. A miatt kirúgják. Utána pedig a lánynak nem a telefonálás lesz a gondja, hanem az, hogy apu nem kap fizut, és nem lesz lóvé zabálnivalóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!