Honnan lehet azt tudni ha valakit nem akartak a szülei és csak becsuszott ezért inkább megtartották?
Nem kellett mondani, eleg hamar kitalaltam, de aztan azert ra is kerdeztem :D
Anyukam eppen 20 evesen, nagy pocakkal ment ferjhez, lattam a kepeket.
Amugy azon kivul, hogy kesobb elvaltak, mindketten jo szulok voltak. Illetve most is.
Nem mindegy, hogy becsúszott a terhesség, de az első sokk után már szeretettel várták, vagy továbbra sem várták, és csak nyűg.
Mellesleg kevés az a szülő (főleg az anya), aki bevallja ezt, nemhogy másnak, még önmagának sem. Maximum névtelenül, itt a gyermekvállalás kategóriában.
Egyre több tudományos kutatás bizonyítja, milyen durván hatással van a felnőttkorra az egyén magzati kori traumái, az anya lelki állapota.
Aki ezt nem látja be, csupán strucc politika.
Kerdezek valamit es azt valaszolja anyam,h mit akarsz? Ha barmi bsjom van orul neki boldog. (Anyam akart,de akkor is undoritoan viselkedik velem) Minden parkapcsolatomat megprobalja alaasni. Minden nap leszol vmt a kulsomon. Remdszeresen elmondja,h mennyire fajt a szules mennxi szenvedest okoztam neki. Mindig zsarolassal eroszakol mi valamit ,nem megker. Erzem h unnepelni fogom a halalat.
Feher butorokat vettek es minden hetvegen koteleztek ra h suroljam vegig az osszes nyitott polcot uvegasztaltmeg porszivoznom kellett. Mindig is sterettem volna kutyat h legyen kit atolelni minden nap de nem engedtek,pedig tellett volna ra. Tanyerokat tortem zuztam duhrohamaim voltak amig veluk laktam.
Apam ndm akart,mindig azon volt,j hogy valahogy meghaljak. Orult annak amikor lebetegedtem rosszul sikerult valami vagy amikor veget ert egy parkapcsolatom . Azt mondta,h biztos talalt nalam jobbat. Mindig ereztette,h otthon utban vagyok,amikor veluk laktam. Borzalmas volt igy felnoni minden nap azzal kel i,h megint milyen megjegyzeseket fognak ram tenni. Dicseretet nem nagyon kaptam,soha egy oleles soha egy simogatas. A legtobbszor olyan sjandekot kaptam aminek nem is orultem. Meg se kerdeztek minek orulnek. Az eteleket is tomtek belem kiskoromba. A mai napig undorodok az osszes eteltol,amit ott veluk ettem. Meg akkor is a hanyinger fog el,ha erzem azt a szagot mas foztje miatt. Sportokat is probaltattak velem jarsttsk de sose kerdeztem meg kiskoromban h en mit szeretnek. Nem vagyok kepes barati tarsasagba se menni mert szerintem tudat alatt ugy erzem mintha ujra az undorito csaladomban lenmek ahol mindenki lealaz leszid ellenem van es a tonkretetelemen dolgozik. Sohase mondtak ,h buszkek ram.
Amikor meglattam a tavolabbi csaladtagom anyjat csaladi osszejovetelen ,hogy szereti a gyereket, nagyon fajt. Akkor esett le,hogy velem hogy bantak es bannak. Az egesz rokoni osszejovetelen a sajat anyam leszolt par percenkent a tobbiek meg probaltak dicserni mert lattak milyen utolso szemet velem. Sokszor el se megyek inkabb ilyen csaladi osszejovetelre. Ha tudom jo sokaig huzom az aktualis parom bemutatasat mert szegyellem h ennyire semmibe vesz leolt a sajat anyam.
Hulyenek allit be. Regen mindig leszolt amiatt ha nem ertettem meg a matekot ,h tokfej. Osszehasonlitgatott masokkal,h azok milyen szepek bezzeg en nem. Minden nap elmondta,hogy dagadt vagyok. S/m ruhamerettel. Azota is buszkeseggel tolt el,ha elerhetem az m meretet . Sot koverebbnek mutato ruhakat is veszek meg amik hangsulyozzak a kerekebb vonasaim.
Apam mindig zenet hallgatott hangosan amikor aludnom kellett volna.
Foleg akkor mielott dolgozatot iram. Amikor szoltam,megmondta,h nem erdekli. Amikor faztam 16 fokban,azt mondta h vegyek egy 4. pulovert a tobbi 3-ra. Pedig tellett volna tobb futesre. Nem erdekeltek oket ezek pedig nekem nagy problemak voltak.
Mindig hangoztattak ,h az az o lakasuk amig ott lakom addig az van amit ok akarnak. Hat barmiaron elkoltoztem 20 evesen . Fozni se tudtam se semmilyen haztartasi gepet kezelni,de boldog voltam. Mintha nyaralnek. Erdekes modon nincsenek duhrohamaim azota se.
Egy eletre megtanultam a lecket. Nem kell az o szeretetuk . Nem kuzdok erte mert sose kaphatom meg toluk. Tobbet nem lakom egyutt anyammal inkabb a halal. Sokszor kitslalok ndm letezo programokat,h ne akarjon anyam talalkozni velem. Eszrevettem h el kell titkolnom,ha vki fontos nekem ,h ne probalja tonkretenni a kapcsolatomat vele. El kell titkolnom,ha ban vmi kedvenc targyam,mert eldugja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!