Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám megőrült mit csináljak?

Anyám megőrült mit csináljak?

Figyelt kérdés

Először is szögezzük le hogy gazdagabb magyar családból származom nem romából. Nos 17 vagyok és anyámal teljesen megromlott a kapcsolatom. Minden ott kezdődött hogy 9 éves koromban elkezdett keményen alkoholizálni majd kB 11 éves koromban szeretője is lett amin úgy össze vesztünk hogy egy időre el is költöztem a mamáékhoz. A szerető kiderült a család előtt is apmá valamiért nem akart elvállni habár a mama támogatta hogy válljonak el. Apám se teljesen egészséges, komoly szociális problémái vannak ez a gyerek korának köszönhető szerintem, ugyanis 6 évesen műtötték a csipőjével és után a több évig otthon volt. Naszoval anyámra vissza térve azóta kB nincs olyan este mikor a legkisebb apróságon is halálosan össze ne vesznénk és nemrgé meghalt a dédanyám akihez eddig ilyenkor átudtam menni hisz közel lakott hozzánk. Nemrég megpróbáltam anyámmal komolyabban beszélgetni de nem sikerült hisz minden este részeg mind emellett itthon se csinál semmit azon kívül hogy töméndek szatyrot hoz haza minden nap. 13 éves korom óta minden este teljesen részeg és ez rengeteg pénzbe is kerül meg tudom nem szép ilyet mondani de szinte már gyűlölöm hisz minden nap elhord engem minden szarnak meg homoszexuálisnak azért mer 16 évesen mgé csak két csajom volt.

Egyébként ő tisztes nevelést kapott mikor a másik mamámnak az ő anyjának elmondatvezeket egy pár éve teljesen összetört szegény, mivel neki anyám úgy mesélte ő tökéletes én meg magam vagyok a patás ördög.

Tudom elég összeviszzán sikerült ezt leírom de nagyon sok dolgot tudnék mondani ezeken kívül, ezek csak a tömör információk voltak. Ti a helyemben mit csinálnátok?

aug. 25. 20:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Ha jól értem nagyon nagy ház. Le kellene választani belőle mindenkinek külön lakrészt, akkor nem zavarnátok egymást.
aug. 25. 21:26
 12/23 A kérdező kommentje:
Nos apámnak mintár említettem szintén nem tejesen egészséges a lelkivilága, nagyon nem is beszél főleg mióta anyám ilyen, neki az a lényeg hogy maradjunk csöndben és akkor őt nem érdekli. Igen a fizikai erő megvan bennem múltkor nekem jött anyám a késsel mer összevesztünk akkor is lefogtam és odavittem apámnak hogy csináljon vele valamit, aki erre már nyilván intézkedett. De volt olyan is hogy nagyon össze voltunk veszve és álmomban megpróbáltatás megfontani, meg egyszer álltam a kocsibéjáró mellett ő meg direkt felém rántotta a kormányt úgy kellett elugranom. Egyszer fiatal korában volt a elmegyógyintézetben mert megpróbáltatás szerelmi bánat miatt megölni magát.
aug. 25. 21:27
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Atyaisten, késsel támadt rád és el akart ütni, ez gyilkossági kísérlet! Jelentsd fel!
aug. 25. 21:37
 14/23 anonim ***** válasza:
19%

Nem tudom, mire akarsz kilyukadni. Anyád nem őrült meg, de alkoholista. Ha tényleg meg akart fojtani, késsel neked ment, meg el akart gázolni, akkor fel kell jelenteni a rendőrségen. Majd megállapítják, hogy igaz-e amivel vádolod.

A fiatalkorában történt öngyilkossági kisérlet, és emiatt a pszichiátria -nem elmegyógyintézet- már rég nem számít.

aug. 25. 21:42
 15/23 anonim ***** válasza:
6%
Hm....
aug. 25. 22:24
 16/23 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ez kamu....
aug. 25. 22:24
 17/23 A kérdező kommentje:
16 tudok privben küldeni képeket milyen állapotok vannak a házában meg a rengeteg kiurult alkoholos üvegről.
aug. 25. 22:54
 18/23 anonim ***** válasza:
34%
nem tudom hogy minmész keresztül és mik vannak ott a leirtakbol gondolom nem lehet valami jo valahogy le kéne szoktatni a alkoholrol és szerintem nárcisztikus személyiségü valahogy viseld el vagy menj valakihez lakni közeli hozzá tartozóval
aug. 25. 22:56
 19/23 anonim válasza:
95%
Kérd Apád támogatását és sürgősen költözz el otthonról, amíg nem késő. Ha nem akar segíteni, dolgozz részidőben. De azt a mérgező légkört mihamarabb jobb kerülni.
aug. 25. 23:16
 20/23 anonim ***** válasza:
94%
19 megoldása + mihamarabb dobbantanék valakihez, akinél érettségiig van maradásom.
aug. 26. 00:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.