Anyám megőrült mit csináljak?
Először is szögezzük le hogy gazdagabb magyar családból származom nem romából. Nos 17 vagyok és anyámal teljesen megromlott a kapcsolatom. Minden ott kezdődött hogy 9 éves koromban elkezdett keményen alkoholizálni majd kB 11 éves koromban szeretője is lett amin úgy össze vesztünk hogy egy időre el is költöztem a mamáékhoz. A szerető kiderült a család előtt is apmá valamiért nem akart elvállni habár a mama támogatta hogy válljonak el. Apám se teljesen egészséges, komoly szociális problémái vannak ez a gyerek korának köszönhető szerintem, ugyanis 6 évesen műtötték a csipőjével és után a több évig otthon volt. Naszoval anyámra vissza térve azóta kB nincs olyan este mikor a legkisebb apróságon is halálosan össze ne vesznénk és nemrgé meghalt a dédanyám akihez eddig ilyenkor átudtam menni hisz közel lakott hozzánk. Nemrég megpróbáltam anyámmal komolyabban beszélgetni de nem sikerült hisz minden este részeg mind emellett itthon se csinál semmit azon kívül hogy töméndek szatyrot hoz haza minden nap. 13 éves korom óta minden este teljesen részeg és ez rengeteg pénzbe is kerül meg tudom nem szép ilyet mondani de szinte már gyűlölöm hisz minden nap elhord engem minden szarnak meg homoszexuálisnak azért mer 16 évesen mgé csak két csajom volt.
Egyébként ő tisztes nevelést kapott mikor a másik mamámnak az ő anyjának elmondatvezeket egy pár éve teljesen összetört szegény, mivel neki anyám úgy mesélte ő tökéletes én meg magam vagyok a patás ördög.
Tudom elég összeviszzán sikerült ezt leírom de nagyon sok dolgot tudnék mondani ezeken kívül, ezek csak a tömör információk voltak. Ti a helyemben mit csinálnátok?
Akkor a mai fennakadásod is megvolt 5 ös. Remélem jobban alszol.
Másiknak a nagyanjához kellett menekülni az őrjöngő anyja elől de szerinted ez normális boldogságkeresés
Akkor ha apád is ott van, miért nem véd meg?
Amúgy meg már megvan a fizikai erőd ebben a korban hogy megvédd magad nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!