Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyébként senkit nem zavar...

Egyébként senkit nem zavar néhány szülő miket csinál a gyermekével? pl csókolgatja, vagy fogdossa burkoltan, vagy fotózkodnak úgy mintha csókot adnának egymásnak.

Figyelt kérdés
Értem én, hogy sokan erre azt mondják hú de aranyos, de legálisan követnek el sokan bűncselekményt és senkit nem zavar.
aug. 24. 19:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a babusgatás, puszilgatás természetes és normális dolog, így mutatja ki a szülő a gyereke felé a szeretetét. A szájra puszi már nekem is sok, visszataszító. A burkolt fogdosás alatt pedig nem tudom mit értesz, szerencsére nagyon kevés az olyan beteg, aberrált szülő, aki szexuális indíttatásból fogdossa a saját gyerekét.
aug. 24. 23:09
 22/31 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem zavar. Nem is értem, hogy ha egyszer a szülő ezt szeretetből csinálja és a gyerek ettől szeretve érzi magát, idegenek miért látnak bele jogtalanul, ismeretlenül gusztustalan dolgokat. Én is szájra puszit adtam anyámnak, apámnak sulis koromig biztos és lám egészséges ember vagyok. Akkor ez elfogadott dolog volt, most sem tiltja semmi, csak az emberek többet gondolnak bele mint ami. Ez a helyzet.
aug. 24. 23:50
 23/31 anonim ***** válasza:
90%

én sosem értettem a szájrapuszi dolgot. nekem undorítónak tűnik.

engem is fogdosott apám, ő sem tudta a határokat.

nem is szeretem a fizikai kontaktot.

aug. 25. 00:14
 24/31 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is kifordul tőlük a belem, sokan nagyon durván csinálják ezt. Családon belül is van ilyen sajnos, láttam ahogy a nagymama előkapja a mellét és megszoptatja az unokát, miközben teje sincs. Na ők is pont így "szopogatják" a gyerekeket idegen emberek előtt is, ahogy a kérdező írja. Beteg.
aug. 25. 01:50
 25/31 anonim ***** válasza:
69%

Skacok nem lehet igaz, hogy ekkora hülyék vagytok és nem tudtok szöveg érteni + szöveg mögöttes tartalmat érteni.

A kérdezőnek nem a sima puszival és öleléssel van baja, hanem a gyerek szájára való puszi adással és a ténylegesen megkérdőjelezhető fogdosással, amikor nyilvánvalóan látod, hogy nem úgy fogja meg mint szülője.

Ezekre gondol, nem a sima arc puszira, hanem amikor szájra adnak a szülők és gondolom nem akarta leírni, de amikor már egy kis nyelv is befigyel ott a szájra puszinál, de a szájra puszi is ilyen jellegű, meg gondolom arra gondol, amikor a gyerek nadrágjába nyúlnak azzal az indokkal, hogy megpaskolják

Kérdezem Én: Minek?

Minek kell ahoz, ruha alá nyúlni? Ha el is fenekeledjó régi módiasan akkor klasszikus mód le húzod és elfenekeled, de nem ez, hogy be nyúl a szülő a nadrágjába és megpaskolgatja.

Ezekre gondol itt és nem értem hogy a francba nem tudjátok értelmezni mire gondol.

Persze, hogy nem a sima puszival meg ezekkel van baja azt a k*rva eget.

aug. 25. 03:11
 26/31 anonim ***** válasza:
42%

És igen, erre gondolt a kérdező, amiket #23 és #24 írtak...

Sok nagyon észkombájn.

aug. 25. 03:12
 27/31 anonim ***** válasza:
47%
Engem ezek a sorozatos kamu kérdések zavarnak. Nem erre kéne recskázni
aug. 25. 05:41
 28/31 anonim ***** válasza:
47%
Amugymeg ki a l@faszt érdekli ki mit csinál a gyerekével?😂 nincs eleg bajod hogy massal foglalkozol? En tudok neked munkát ajánlani ha unatkozol!
aug. 25. 06:18
 29/31 anonim ***** válasza:
34%
Keress magadnak Te munkát, nem lehet elnèzni az abberált viselkedèst. Fel kell lèpni ezek ellen, ezer pèldát lehetne felhozni.
aug. 25. 13:15
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
29# hozzád ki szólt? Nekem van munkám:) inkább értelmes kérdéseket kellene kiírni.
aug. 25. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!