Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyébként senkit nem zavar...

Egyébként senkit nem zavar néhány szülő miket csinál a gyermekével? pl csókolgatja, vagy fogdossa burkoltan, vagy fotózkodnak úgy mintha csókot adnának egymásnak.

Figyelt kérdés
Értem én, hogy sokan erre azt mondják hú de aranyos, de legálisan követnek el sokan bűncselekményt és senkit nem zavar.
aug. 24. 19:46
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem minden szülő pedofil, aki puszit ad a gyerekének.
aug. 24. 19:47
 2/31 anonim ***** válasza:
75%
“Legálisan követnek el bűncselekményt” lol
aug. 24. 20:02
 3/31 anonim ***** válasza:
10%
"Az ő teste, az ő döntése."
aug. 24. 20:15
 4/31 anonim ***** válasza:
14%
Jaja, undorítóak! [link]
aug. 24. 20:18
 5/31 anonim ***** válasza:
89%
Engem nem zavar csak akkor ha túlzásba viszik, mint például szájba csókolja az öt éves gyerekét, ami eléggé felháborít. Több ismerősöm is ezt csinálja főleg az anyák.
aug. 24. 20:19
 6/31 anonim ***** válasza:
7%
5. Olyan anyám lenne, mint Heidi Klum, még most is vele aludnék és ciciznék. >:)
aug. 24. 20:24
 7/31 A kérdező kommentje:
ez olyan mint mikor valaki morálisan mindenből kimenti magát azzal hogy "nekem családom van és gyerekek várnak otthon". miért mentesít egy szülőt ez alól minden? nagyon sok anyukát látok aki mármár szétnyálazza a gyerekét amíg nagyon kicsi korban van... nem csak anyukát.
aug. 24. 20:27
 8/31 anonim ***** válasza:
92%
7. Jó, kiadtad, leírtad, menj tusolni, aztán alvás!
aug. 24. 20:31
 9/31 anonim válasza:
91%
Hát, azért ehhez a kérdéshez már nagyon elvakultnak kell lenni...
aug. 24. 20:55
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

"legálisan követnek el sokan bűncselekményt"

. Ezt fájt elolvasni...

aug. 24. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!