Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyébként senkit nem zavar...

Egyébként senkit nem zavar néhány szülő miket csinál a gyermekével? pl csókolgatja, vagy fogdossa burkoltan, vagy fotózkodnak úgy mintha csókot adnának egymásnak.

Figyelt kérdés
Értem én, hogy sokan erre azt mondják hú de aranyos, de legálisan követnek el sokan bűncselekményt és senkit nem zavar.
aug. 24. 19:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%

Sztem benned valami latens pedo hajlam bujkalhat kerdezo, hogy ennyire ezt projektalod bele a szulo-gyerek kaocsolatok tobbsegebe.

>>> Pszichologus

aug. 24. 21:18
 12/31 A kérdező kommentje:
jajaja, persze :D mindig bennem van a betegség.
aug. 24. 21:37
 13/31 anonim ***** válasza:
68%
Igy van, mivel mindenki a sajat szurojen keresztul latja a vilagot. Bar ahogy latom, nalad meg egy halvany onreflexio sem jatszik, raadasul pedo hajlamok... veszelyes ember lehetsz.
aug. 24. 21:41
 14/31 A kérdező kommentje:
innentől tárgytalan a vita, mert saját magadból indulsz ki és rám akarod kenni.
aug. 24. 21:53
 15/31 anonim válasza:
87%
Rossz védekezés. Es nem az elozo voltam.
aug. 24. 21:55
 16/31 anonim ***** válasza:
31%
Én is imádni fogom az enyém, puszilgatni zabálni mindenét❤️❤️❤️ főleg amíg pici és hagyja🥹🥹
aug. 24. 22:03
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Legalább is engem gyerekként így szerettek. Szájra puszi nálunk se volt divat.
aug. 24. 22:04
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

#1: Maximálisan egyetértek.

Viszont azért úgy gondolom, néhányan tényleg túlzásokba esnek. Úgy gondolom, van egy elég éles határ aközött, amit rokoni szeretetből tehetünk, meg aközött, ami már az intimitás kategóriája. Szerintem egy pusziban semmi rossz nincs. De amikor szabályosan szájon csókolja a gyerekét?

Vagy pl. múltkor a vonaton velem szemben utazó apuka. Abban, hogy megsimogatjuk a kislányunkat, semmi rossz nincs. De hogy Füzesabonytól Pestig végig markolászta a kislány fenekét, úgy, hogy én a barátnőmét nem szoktam ilyen beleéléssel markolászni, az már azt gondolom, hogy egy kicsit illetlen...

aug. 24. 22:10
 19/31 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen a világ.

Nekem is kicsapja a biztosítèkot, de nem tudok ellene tenni.

Mindig volt ès lesz is szájra puszi. Furcsa dolog ez, jobb nem állást foglalni ebben a PC világban.

aug. 24. 22:10
 20/31 anonim ***** válasza:
31%

Régimódiak vagytok. Miért ne foghatná a fenekét?😂 szerintem 10 éves koromig apukám ölében ültem és mindig kérezkedtem hogy vegyen fel csak akkor már nem voltam könnyű😂 sajnos. Főleg egy kislány annyira apás!!!

Nektek nincs saját gyerek hogy ez a gondolkodásmód? Valaki a gyerekével alszik évekig, nem egészséges az sem de ne legyünk már ilyenek…

Nem csak szavakkal kell szeretni.

aug. 24. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!