Tizenéves lányok nálatok szokott ilyen lenni?
Figyelt kérdés
Mondjuk,ha strandra mentek,akkor anyukátok előtt is átöltöztök?
Vagy például szauna után,vagy úszás után,elmentek zuhanyozni akkor is,ha így láthat anyukátok meztelenül?
Mert barátnőm szerint ez nem normális,és nem kéne meztelenül látnia állítása szerint.
aug. 23. 18:28
11/18 anonim válasza:
Én 10 éves korom körül szégyellős lettem, azóta nem vetkőzöm a szüleim előtt. De ha valakit nem zavar, azzal sincs baj.
12/18 Doruss válasza:
Szerintem ha téged nem zavar, akkor nem gond. Ott kezdődne a probléma, ha te elkezdenél szégyellős lenni és anyukád ezt nem akarná tiszteletben tartani.
14/18 anonim válasza:
Én anyám előtt szégyenlősebb vagyok, mint más előtt, mert nagyon kritikus velem. Meg nem tartja ezt tiszteletben.
16/18 anonim válasza:
Nálunk már szinte rituálé, hogy ameddig fürdök anyu felül a mosógépre, és kibeszéljük a nap történéseit, pletykáit. :D úgyhogy ja, láthat meztelenül. Persze nem minden nap van ez, de heti 2-3 szor tuti. De van barátnőm aki kulcsra zárja a fürdőt, kínosan ügyel rá hogy ne lássa meg soha az anyja pucéran. Szerintem neveltetés kérdése, kit mihez szoktattak.
17/18 anonim válasza:
Nem akarom ismeretlenül bántani, de elég hülye egy barátnőd van...
18/18 anonim válasza:
17 ezt a kérdezőnek szántad vagy az utolsónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!