Akit az anyja tizenévesen szült,milyen a kapcsolatotok?
Engem 19 évesen. Egy hüly’ éretlen pitsa volt. Mint kb. a legtöbb kortársam anyja, amelyik közvetlen suli után szült. Aztán az ő gyerekeik is felvették ezt a szép hagyományt és 20 évesen lefialt mindegyik.
A nagyszüleim foglalkoztak velem, mert anyámnak minden fontosabb volt. Egy jó szava nem volt hozzám sose. Kellett a cuki kisbaba, csak kezdeni nem tudott vele mit. Kiskoromtól kezdve nincs egy jó emlékem vele. Mindegyikben csak kiabál velem, rángat, csúnya szavakkal illet. Apámmal a kapcsolatuk is zűrős. Mint két tininek akik 16 évesen elhatározták hogy ők együtt maradnak, aztán besz*pták, mert elmúlt a tiniszerelem, de a gyerekek meg ott voltak.
Szerencsére én valahogy kakukktojás lettem.
28 évesen szültem az első gyerekemet, most várjuk a következőt a férjemmel. Szeretetben, anyagi biztonságban fognak felnőni.
Egyik barátnőm 17 volt. 18 évesen azzal a lendülettel lelépett külföldre. A gyereket évi egyszer látja (nagyszülők nevelik).
Most 34, van egy nyolcéves fia, akit szeret - akihez felnőtt fejben, mindenhogy.
A lánya idén 17, semmilyen kapcsolatuk nincs.
A férjem unokahúga 17 évesen szülte az elsőt, 19 évesen a másodikat. Konkrétan egy hülye kis p*csa még mindig. Nincs türelme a gyerekhez, utál otthon lenni velük, állandóan a nagyanyjuknál vannak, mert ő a párjával megy valahova. Legutóbb, mikor találkoztunk, jobban hisztizett valamin, mint a gyerekei, csak az instaképeken nagy a szeretet köztük.
Tesómnak meg volt egy barátnője, ő már érettségi után, de fiatalon szült egy nagyon rövid kapcsolatba. Ő külsőleg egész jól elvolt a gyerekkel, úgy látszott, hogy felnőtt a feladathoz, de pár éve megtalálta a nagy szerelem és azóta nagyon látványosan útban van az első gyerek. Lepasszolják, ha elmennek nyaralni, csak olyan képek vannak Facebookon, amin a párjával meg a közös gyerekkel van, úgyhogy ott se alakult jól a dolog.
6
És kb a kortársaim 1/3-a nem panaszkodik arra, hogy a szüleik ölik egymást. Az összes többi elmondja, hogy csak azért vannak együtt, mert rémísztő az idegen, inkább együtt maradnak az első szerelmükkel, mégha már rühellik is egymást 20 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!