Mit csináljak? Mondjam el a feleségemnek ??vagy inkább beszélgessek el négyszemközt a fiával?
Figyelt kérdés
Feleségem fia meglopott( 10 ezer ft hiányzik a tárcámból 12éves fiu ) az a baj nem tudom fixen azt mondani, hogy ő volt mert nem lattam , viszont a pénzt hiányzik a tárcámból, 7 éve vagyunk együtt feleségemmel soha nem nyúltunk egymas pénztárcájába a másik tudta nélkül , tegnap délután tisztán emlékszem mennyi pénz volt a tárcámban mert megszámoltam , ma reggel már hiányzott 10 ezet forint. Nem szeretnék gyanusítgatni senkit , de sajnos más nem lehetett , idegen,rokon barát, iamerős nem járt nálunk egy ideje . Nem tudom mit kellene csináljak most vitát sem szeretnék igazából ebből csinálni mert nem érdekel az a 10 ezer forint csak maga a tudat hogy el lopták és a családomból lehetett valaki .aug. 23. 10:19
21/21 anonim válasza:
Jol kezeltetek a helyzetett.
Amugy. Meg beszelnek vele h az 5000.- eleg e zsebpenznek neki vagy esetleg emeljuk e mar 7000.-re?
Meg annyit h ha szeretne gyujteni valami dragabb dologra akkor szoljon es megoldjuk a dolgot. Pl lemossa a kocsit kap egy 1000.- ha ki is porszivozza akkor 2000.- stb...
En azt csinaltam h megemeltem a zsebpenzt es mondtam h ha felet osszeszedi akkor a masik felet kifizetem. Bevalt 🙂
Nalam szabad volt a penztalcambol kivenni penzt de szoljon mennyit vesz ki. Nem eltek vissza vele. Mondjuk volt egy ido mikor nem volt fix zsebpenz mert szarul altunk akkor megbeszeltuk h fel evig most csak a nagyon fontos kiadasokra van penz. Megertettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!