Mit csináljak? Mondjam el a feleségemnek ??vagy inkább beszélgessek el négyszemközt a fiával?
Azért irtam ugy mivel nem szeretem volna név szerint hivatkozni rá,
Egyebként semmi ilyesmiről szó nincs , szeretem a kisfiút , foklakozom vele, jatszok vele , tanulni is tanulok vele , iakolaidőben én viszem hozom kocsival ,szóval apjaként bánok vele és szó sincs itt piszkálodásról vagy szurkálodásról ö is ugy tekint rám (vérszerinti apja le sem szarja évek óta )
Normális, higgadt - és nem rögtön vádaskodó - módon jelezd a feleségednek, hogy bár nem 100%, hiszen nem vagy tévedhetetlen, de úgy gondolod, hogy hiányzik pénz a pénztárcádból.
Amennyiben ő nem tud róla semmit, akkor mondd el neki, amit itt elmondtál, hogy nem vádaskodni szeretnél, de felmerült benned a gondolat, hogy esetleg a kisfiú lehetett. Ő ismeri a saját gyerekét a legjobban, ha elképzelhető, hogy a kisfiú valamiért ilyen eszközökhöz folyamodott, és nem egy elvakult anyaoroszlánról van szó, akkor egy értelmes beszélgetést tudtok ebből folytatni. Viszont erőszakosan ne ragaszkodj az igazadhoz, mert abból csak veszekedés lesz.
Emellett te ismered a saját feleségedet, hogy hogyan fog reagálni, ha úgy gondolod, hogy semmi esély nincsen arra, hogy közösen higgadtan megoldást találjatok az esetleges problémára, veszekedni pedig nem szeretnél, akkor ne kezdj ebbe bele.
Emellett azt gondolom, hogy ha a kisfiú tényleg elvett pénzt a pénztárcádból, és egyszer ez következmények nélkül, "észrevétlenül" mögötte marad, akkor esélyes, hogy újra megteszi. Ha pedig ez előfordul, akkor te is nagyobb bizonyossággal állhatsz ki az igazad mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!