És ezt mire alapozod? Ilyet én még nem tapasztaltam sehol.
aug. 22. 15:28
2/16 anonim válasza:
szerintem te vagy az akire gondolsz egy lány és az apja hímsoviniszta azt nem tudom elképzelni hogy egy anya rosszul bánjon a fiával de ha mégis akkor az anyának elég rossz tapasztalata lehet a férfiakkal kihasználták.... amit csakis magának köszönhet
aug. 22. 15:43
3/16 anonim válasza:
Anyám is ilyen. Felnőtt férfi létemre is még mindig belemagyaráz abba hogy hogy áll a hajam, milyenre van vágva, milyen ruhákat vegyek fel stb. Hugom meg azt csinált/csinál amit akar, úgy öltözik ahogy akar stb... Mikor szóvátettem azt a választ kaptam hogy azért ő mégis csak egy lány/nő...
aug. 22. 16:06
4/16 anonim válasza:
Nem tudom nekem apám mindig azt mondogatta kiskoromban hogy olyan férjet keressek aki mellet nem kell dolgozom öcsémet meg simán elküldte katonának. Ebből vonjatok le olyan következtetést amit gondoltok …
aug. 22. 16:10
5/16 anonim válasza:
Forrás: KSH
aug. 22. 17:06
6/16 anonim válasza:
Nálunk is az volt, hogy én voltam a lány, apám engem abuzált sz.rrá (lelki- és fizikai bántalmazás, folyamatos ugráltatás), kb. rabszolgaként bánt velem, míg bátyám meg azt csinálhatott, amit akart, őt nem is bántotta.
aug. 22. 17:16
7/16 anonim válasza:
még ha így lenne.
aug. 22. 17:41
8/16 anonim válasza:
Nem tudom, de nálunk is ez van, tesóm 30 éves, anyu még mindig tutujgatja, hónapokig nem engedte külön költözni a lakásomba, ami a szomszéd utcában van tőle.
Én majdnem 10 éve kimentem külföldre, csak rángatta a vállát, hogy úgyis hazajövök 1 hónap múlva (nem), nem rázta meg, 2hetente ír egy sort, hogy élek-e még, ennyi.
Apánk mindkettőnkre sz.rt mindig, ő egész nap elbarkácsolgat a garázsban és nem érdekli semmi.
aug. 22. 18:38
9/16 anonim válasza:
Tudattalanban rejlo incestus... Odipusz komplexus stb.
aug. 22. 18:44
10/16 anonim válasza:
Nem tudom, de értem a kérdésed...engem is nagyon érdekelne mi ennek az oka!
Az én tapasztalatom ÁLTALÁNOSSÁGBAN (!) az, hogy a fiús anyák a felnőtt fiaikat akarják birtokolni, beszabályozni, korlátok közé szorítani, nehezen engedik őket elköltözni, az újdonsült barátnőjükre féltékenykednek, nem szeretik őket.
Halál ciki ez a viselkedés, de igaz. Egyébként nő vagyok, és fiam van. Soha nem akarok ilyenné válni! A fiam az a fiam, és nem a tulajdonom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!