Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért felejtik el a szüleim,...

Miért felejtik el a szüleim, hogy honnan indultak?

Figyelt kérdés

Nemrég örökölt egy családi házat a párom, amit kb. 2 év alatt kipofoztunk és beköltöztünk. A kert még elhanyagolt, mert még csak mostanában fogunk odajutni, hogy elkezdjünk foglalkozni vele.

A szüleim eljöttek hozzánk látogatóba (sajnos messze lakunk) és jól érezték magukat, majd kiderült, hogy putrinak tartják a környezetet amiben élünk.

Annak tükrében,ahogy ők elindultak ez eléggé visszás: nem volt sokkal különb az ő környezetük sem mikor építkeztek: tiszta gaz volt az udvar, kerítés nuku. Most 30 évvel később persze szép, igényes de abban 20-30 év munkája van. Emellett hozzátették, hogy én soha nem leszek képes olyan életszínvonalat felépíteni itt ebben a házban, mint ők.

Pedig ha levetítem, hogy én mennyi idős vagyok és ennyi évesen a szüleim hol voltak, én már lassan megjártam azt, amibe ők még ilyenkor kezdtek bele.

Mi lehet a hiba a gépezetben?

Előre is köszi.

aug. 19. 10:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem tetszik nekik a ház és/vagy ahol éltek, ennyi. Ezzel nincs semmi teendőd.
aug. 19. 10:56
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy nem minden ember jó. Az ember szeretné idealizálni a szüleit, az ad neki biztonságot, dehát nem: a te szüleid éppúgy lehetnek tökéletlenek, éretlen, lelkileg gyenge emberpéldányok, mint másnak a szülei.
aug. 19. 10:57
 3/20 anonim ***** válasza:
67%
Mi köze van annak, hogy nem tetszik nekik ahol, ahogy éltek ahhoz, hogy honnan indultak?
aug. 19. 11:05
 4/20 A kérdező kommentje:
#3: az, hogy ők rosszabbul éltek annak idején, mint most mi, mégis putrisnak vagyunk titulálva
aug. 19. 11:07
 5/20 anonim ***** válasza:
58%

6

Nem sértésnek szántam, tenykozles volt.

aug. 19. 11:23
 6/20 A kérdező kommentje:
#5: nem kell felmagasztalni semmit, viszont véleményem szerint bölcsebbek lettek volna, ha csöndben maradnak.
aug. 19. 11:31
 7/20 anonim ***** válasza:
60%
Hogyan állíthatod valamiről tényként, hogy szar, amit nem is láttál, 5-ös?
aug. 19. 11:33
 8/20 anonim ***** válasza:
71%

"A szüleim eljöttek hozzánk látogatóba (sajnos messze lakunk) és jól érezték magukat, majd kiderült, hogy putrinak tartják a környezetet amiben élünk."

Ebből itt az következik, hogy nem neked fejtették ki a véleményüket, ergo csendben maradtak. Valaki más megkerdezte, mit gondolnak, neki meg kifejtették. De még mindig semmi köze ennek ahhoz, hogy ők ne tudnák, honnan indultak

aug. 19. 11:34
 9/20 A kérdező kommentje:
#10: Mindegy, hogy nekem vagy másnak nem maradtak csöndben, az önkritika hiánya lepett meg.
aug. 19. 11:36
 10/20 anonim ***** válasza:
58%

9

Értelmező olvasas. Nem azt írtam, hogy a kérdező otthona xar. Azt írtam: "Nyilván tudja, hogy ő hogy élt. Attól még nem kell felmagasztalni a xart." Ez egy tény. Ahogy az is, hogy a szülők is kb xarnak tartják a kérdező házát

aug. 19. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!