Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ha két gyermeke...

Szerintetek ha két gyermeke van egy szülőnek melyik a kedvenc inkább? A nagyobb vagy kisebb?

Figyelt kérdés
aug. 17. 16:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hála az égnek nekem nincs testvérem! Rá adasul anyumnak sem így anyai ágon egyetlen unoka vagyok. Apai ágon apumnak van egy öccse aki a nagybátyám sőt a Keresztapám is ő. Apai ágon is egyetlen unoka vagyok. De a nagybátyámat vagyis Keresztapámat szeretem tesómként! ♥️🙏🏼
aug. 17. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
nálunk én vagyok az idősebb, a nem kívánt. kistesómnak mindent megvesznek, mindent megengednek. ő már tervezett volt.
aug. 17. 22:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálunk öcsém a kedvenc, mert ő férfi, és ezzel el is mondtam mindent.

Ennyi a helyzet, én megfeszülhetek sem leszek olyan jó soha!, mint ő, hiába van diplomám és rendes állásom, teljesen lényegtelen...

aug. 18. 08:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk bátyám volt úgy az egész családban a favorit. Én voltam a fura materialista gyerek, aki nem beszél, csak megfigyel. Végül nekem lett jobb sorsom, mert míg az ő valaga ki lett nyalva, én saját magam értem mindent el, támogatás nélkül és ezerszer önállóbb lettem.
aug. 18. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Amikor a kicsi a tesója mellett állva megkérdezi tőlem, hogy "melyikünket szeretsz jobban?", akkor a bátyja már mosolyogva bólogat, mert ismeri a válaszomat:

- A szeretetet nem lehet méricskélni. Az vagy van, vagy nincs. Te érzed a szeretetemet?

aug. 23. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!