Autista gyermekek szülei! Mi a gyermeketek kedvenc étele?
Bolognai spagetti, pörkölt tésztával, csirkemájpörkölt és a gombóclevesek minden mennyiségben (máj,gríz,hús).
6 éves kislány.
2es vagyok. Szerencsére a lányom nagyon jó evő. Asperger szindrómás.
Reggelire a vajas mézes fonottkalács az minden nap jöhet, meg a túrórudi.
Gyümölcsöt sokat eszik.
Régebben nem ette a fehér és a zöld ételeket, de szerencsére elhagyta.
Nem autista gyermek szülője vagyok, hanem autista.
Kedvenc ételeim :
Magyaros / hawaii pizza
Sajtos lángos
Citromos, fokhagymás garnélarák
Rántott ponty krumplisalátával
Gyermekkoromban jóformán csak pizzát vagy rántott / sült húst / halat ebédeltem sült krumplival. Levesből egyedül a húslevest ettem meg.
Reggelire / vacsorára a sonkát szerettem kenyérrel és hagymával vagy a Medve Sajtot kiflivel.
Az édességért sosem voltam oda.
Autista lányom hihetetlen jó evő. Mindent megkóstól, ami nem ízlik azt soha többet.
Van néha, hogy "becsípődik" egy-egy étel, de pár nap alatt elmúlik. Ami nagyon megy: főtt tojás, rizs, füstli klasszik virsli, sága borjú párizsi, gyümølcsleves de csak turmixolva, vajas-mézes kenyér, maggi paprikás csirke ízű tészta, hús-csontleves (ha anya adja, csak tésztával, ha apa, akkor minden is mehet), piros alma, főtt kukorica, amerikai palacsinta, natúr hántolt szotyi.
A fiam ADHDs, vele viszont kínszenvedés, 4-5 féle étel, zéró gyümölcs, semmi új nem jöhet.
A kisfiam 4,5 éves . Össz vissza 3 dolgot eszik. Sült krumpli
(csak a hasáb) kakaós kalács, és a fasírt de abból csak azt amit én csinálok, vagy a panírozatlant. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!