Mi volt a kedvenc gyermekkori játékod?

Kinder figurák, barbiek. Ruhát csináltunk a barbiknak. Bunkert építettünk és valamelyikőnk volt a szörny aki próbált betörni 😂 kirakóztunk, fára másztunk, bicikliztünk, fociztunk, kijártunk horgászni vagy piknikezni. Kutyásat játszottunk hogy mindenkinek valamelyikőnk volt a kutyája 🤣
Utána jött a nintendo vagy gépen a mario, tetris vagy az a játék mikor nyomkodtad a gombot és karikákat kellett vízben pálcikára szúrni.

Rengeteget építettem gyufásdobozokból. Építőkockám nem volt. Szerettem a matchbox kisautókat, a kiskatonákat. Akkoriban még nem volt playmobil itthon de volt ilyen utánzat amiből lehetett kapni huszárokat cowboykat. Szerettem kártyázni, zsírozni, snapszerezni. Legózni. Aztán jött a sakk és a makett építés. Csúzli lövészet.
Kvarcjátékok. GI.Joe. Videojátékok C64-en. Ezek közül a Scenario és a Street Rod volt a kedvenc. De szerettem az F-14 tomcat, Test Drive, Last Ninja 1-3, Defender of the crown címeket is. PC-n a Doom 1-2, Dune 2 és az UFO nagyon bejött. Később az online Mohaa volt a favorit, de akkor már nem annyira voltam gyerek. :)
Mára ezek közül maradt a sakk és csúzli maradt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!