Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Barátnõt hogyan kell a szulok...

Barátnõt hogyan kell a szulok elott bemutatni?

Figyelt kérdés

aug. 12. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Én szólnék előre a szülőknek hogy jönni fog a barátnő, ha tényleg jön tudják már mi a szitu és csak be kell mutatni.
aug. 12. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Ugyanúgy, mint a nem barátnőt.

"Anyu, apu, ő itt Gizi. Gizi, ők a szüleim, Kati és Józsi."

Gondolom tudják a szüleid hogy a barátnődet hozod bemutatni, attól még hogy nem lesz a homlokára írva szerintem nem fogják az osztályfőnököddel összekeverni.

aug. 12. 21:59
 3/9 anonim válasza:
47%

Hello Fater és Muter. Itt van az új csajom. Én vagyok az új reszelőgép neki mostanában. Köszöntsétek ujjongással és bátran kezdjetek el tapsolni. Nemsokára beugrik egy gyerek is asszem, tehát nem árt ha készítitek a pénztárcátokat, mert hamarosan beindul a nagybetűs élet.

Ja és légyszi mellőzzétek a szobámba való kéretlen benyitogatást mostanában és a kulcslyukon se leselkedjetek. Lehet szeptemberig beindítjuk a gyerekgyárat és akkor szerire mentesülünk az összes eddigi hülyeség alól. 3 baba alatt meg sem állunk, hogy nyomassák a CSOK-ot. Na szóval ez a helyzi papuska és mamuska. Hamarosan nagyszülők lesztek. Na csá, mi most mentünk...

aug. 12. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Hu bÉmeg 🤣😂🤣🤣🤣
aug. 12. 23:06
 5/9 anonim válasza:
74%

Ez veszedelmes 3/4.

Te magadtól vagy ilyen hülye vagy segítenek??

🤣😅

aug. 12. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
előre szólnék ha jön. lehetőleg akkor hívd át elsőre ha mindkettő szülőd otthon van, úgy az én szememben illedelmesebb.
aug. 13. 00:21
 7/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell túlizgulni, elviszed és ennyi. Alapjáraton, ha a csajszi nem beszédes, a családodnak kell a beszélgetést irányítania. Mindenki izgul ilyenkor, de egyébként elárulom, hogy ha a bemutatás jól is sikerül, utána is van esély arra, hogy nem lesznek oda érte. És akkor mivan? Semmi :D
aug. 13. 00:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Anya, apa! Már egy hónapja randizok Gizivel. Szeretném nektek bemutatni. Mikor lenne számotokra alkalmas?

Én így csinálnám a helyedben.

aug. 13. 06:13
 9/9 anonim ***** válasza:
15%
Leginkább sehogy, úgyis csak lejáratnak.
aug. 13. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!