Barátnõt hogyan kell a szulok elott bemutatni?
Ugyanúgy, mint a nem barátnőt.
"Anyu, apu, ő itt Gizi. Gizi, ők a szüleim, Kati és Józsi."
Gondolom tudják a szüleid hogy a barátnődet hozod bemutatni, attól még hogy nem lesz a homlokára írva szerintem nem fogják az osztályfőnököddel összekeverni.
Hello Fater és Muter. Itt van az új csajom. Én vagyok az új reszelőgép neki mostanában. Köszöntsétek ujjongással és bátran kezdjetek el tapsolni. Nemsokára beugrik egy gyerek is asszem, tehát nem árt ha készítitek a pénztárcátokat, mert hamarosan beindul a nagybetűs élet.
Ja és légyszi mellőzzétek a szobámba való kéretlen benyitogatást mostanában és a kulcslyukon se leselkedjetek. Lehet szeptemberig beindítjuk a gyerekgyárat és akkor szerire mentesülünk az összes eddigi hülyeség alól. 3 baba alatt meg sem állunk, hogy nyomassák a CSOK-ot. Na szóval ez a helyzi papuska és mamuska. Hamarosan nagyszülők lesztek. Na csá, mi most mentünk...
Ez veszedelmes 3/4.
Te magadtól vagy ilyen hülye vagy segítenek??
🤣😅
Anya, apa! Már egy hónapja randizok Gizivel. Szeretném nektek bemutatni. Mikor lenne számotokra alkalmas?
Én így csinálnám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!