Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elviselnétek egy olyan anyát...

Elviselnétek egy olyan anyát aki mindenből veszekedést generál és hisztizik?

Figyelt kérdés

Igazából mindenbe, amibe tudok menekülök. Sport, munka, játék, kapcsolat. Csak ne kelljen itthon lenni vele. Nem veszi észre, de teljesen ellok magától a viselkedésével. Elegem van a folyamatos veszekedésekből. Rá megy az egészségemre, munkamra. Szerinte könnyebb őt hibáztatni. De ha folyamatosan rajtam vezeti le a stresszt? Miért is teszi? Mondjuk mindig ez volt..

Azon gondolkodtam, valahol találok olyan pszichológiai könyvet, amivel negtudom oldani, hogy ne veszekedjen folyamatosan?

Ma esti sztori:

Megcsípte egy bogár, elkezdett kb visítani. Ilyen visít és közben sír szitu. Majd elkezdett kiabálni hogy az ágyán van egy nag pók, szedjem le. De mondom szedje le sopruvel. A pók elmenekult és engem hívott szemének amiért nem segítettem. Mondom micsoda? Igazából már beszélni is nagyon nehezen veszem rá magam vele, mert egyszerűen folyamatosan szidalmaz, de mindenért.. és ez most este 11kor volt. Azért nem tudtam levenni a pókot mert fáradt vagyok. Mondtam neki is, fáradt vagyok, nem hagy aludni. De gondolom azon az elven van, ja ő nem pihenhet, én se tegyem. Ráadásul annyira idegenek tud lenni, hogy ordít, csapkod és közben még ilyen mérges hangot is kiad. Ez normális?

56/N ő, én a lánya 24/N

aug. 11. 23:05
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
És milyen az a leendő élet, amit építgetsz?
aug. 12. 19:55
 32/40 A kérdező kommentje:
3w. Milyen? Független, önellátó. Nyugodt. Szeretném magam a jövőben képezni és vállalkozóként folytatni. :)
aug. 12. 20:33
 33/40 anonim ***** válasza:
És hogyan építed?
aug. 12. 20:52
 34/40 anonim ***** válasza:
Van férfi (élettárs) anyád életében ?
aug. 12. 21:04
 35/40 A kérdező kommentje:

33. Gyűjtök, tanulok.

34. Nincs, arra hivatkozott hogy kiskoromban nem akart hogy engem molesztáljanak, most nincs.

aug. 12. 21:54
 36/40 anonim ***** válasza:
Mit tanulsz?
aug. 12. 22:04
 37/40 A kérdező kommentje:

36. Továbbképzem magam. 2 szakmám van, nincs diplomám. Még.

De ki tudja még.

aug. 12. 22:07
 38/40 anonim ***** válasza:
És mi ez a két szakma?
aug. 12. 22:57
 39/40 anonim ***** válasza:
20%

Nekem meg autoimmun betegségem van, RA, amivel krvanehéz melózni főleg hideg időben, mégis képes vagyok dolgozni és külön élni ;)

Amúgy meg NEM KELL edzőteremben bohóckodni, nyugi.

aug. 13. 11:45
 40/40 A kérdező kommentje:

39. Nekem orvos írta elő drága, te nem vagy mérvadó és ne szólj bele az életembe, semmi tanácsot nem adtál és semmi relevánsat nem írtál a témával kapcsolatban. :)

Nekem is egy komoly betegségem van, de én dolgozom rajta hogy jobban legyek.

aug. 13. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!