Elviselnétek egy olyan anyát aki mindenből veszekedést generál és hisztizik?
Igazából mindenbe, amibe tudok menekülök. Sport, munka, játék, kapcsolat. Csak ne kelljen itthon lenni vele. Nem veszi észre, de teljesen ellok magától a viselkedésével. Elegem van a folyamatos veszekedésekből. Rá megy az egészségemre, munkamra. Szerinte könnyebb őt hibáztatni. De ha folyamatosan rajtam vezeti le a stresszt? Miért is teszi? Mondjuk mindig ez volt..
Azon gondolkodtam, valahol találok olyan pszichológiai könyvet, amivel negtudom oldani, hogy ne veszekedjen folyamatosan?
Ma esti sztori:
Megcsípte egy bogár, elkezdett kb visítani. Ilyen visít és közben sír szitu. Majd elkezdett kiabálni hogy az ágyán van egy nag pók, szedjem le. De mondom szedje le sopruvel. A pók elmenekult és engem hívott szemének amiért nem segítettem. Mondom micsoda? Igazából már beszélni is nagyon nehezen veszem rá magam vele, mert egyszerűen folyamatosan szidalmaz, de mindenért.. és ez most este 11kor volt. Azért nem tudtam levenni a pókot mert fáradt vagyok. Mondtam neki is, fáradt vagyok, nem hagy aludni. De gondolom azon az elven van, ja ő nem pihenhet, én se tegyem. Ráadásul annyira idegenek tud lenni, hogy ordít, csapkod és közben még ilyen mérges hangot is kiad. Ez normális?
56/N ő, én a lánya 24/N
Sértés nélkül, de anyukád mentálisan rendben van? Ekkora hisztik ilyen gyakran és időssen nem normális.
Szerintem a költözés lenne a megoldás.
Az öregek rosszabbak tudnak lenni, mint a gyerekek.
Kezd el a saját életedet élni
Amúgy egy ilyen mérgező környezetben te is sokat sérülsz. Ha sokáig ebben maradsz nem lesz elég egy könyv hogy segíts a helyzeteden
Tudom hogy nem egyszerű az elköltözés de ha van stabil munkád akkor meg tudod oldani
Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!