Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tud támogatni soha...

Miért nem tud támogatni soha semmiben?

Figyelt kérdés

Már gyerekkoromban anyám elvette az álmaimat,sőtt megsemmisítette őket.Gondolom azért hogy ha ő se ért el semmit akkor én nehogymár.Én nem akarok rabszolga lenni mint ő

Saját ötleteim,terveim voltak.Nem is azt tanultam amit én akartam,mert lebeszélt róla hogy semmit se ér.mindenre van/volt kifogás amiért nem jó.

Most is ez történik.Sajnos még tőle függök,még suliba járok.

Soha egy bátorító szava nem volt,vagy úgy hogy az elején "támogatja" aztán elkezdi sorolni hogy miért hülyeség és hogy engedjem el.Sajnos kell a támogatás,kell hogy valaki gondolja hogy képes vagyok rá(ha már én nem tudom)

A nem létező önbizalmam is huzza le,pedig már vagy 5 éve semmi sincs.

2024. aug. 10. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Tudom, milyen. Mennyi idős vagy? Amint tudsz, lépj le, esetleg szakembert keress, aztán kezdj el azt tanulni, ami érdekel! Gondolj arra, hogy sosem késő tanulni! Próbálj találni egy hobbit, sportot, ahol az oktató/ edző nem tesz alád, hanem segít. Nekem egy ehhez hasonló szituban a párom, majd az edzőm segített , aki mára elég jó barát lett, mindenről tudunk beszélni. Amint tudsz lépj, vele pedig szakíts meg minden kapcsolatot! És nehéz, de próbáld elengedni a füled mellett, legalábbis ne lássa, hogy sikerül lenyomnia!

Kitartás!

2024. aug. 10. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele foglalkozni, nem az ő csicskája vagy hogy mindent eldöntsön helyetted. Amint lehet el kell költözni, ez ilyen sajnos.
2024. aug. 10. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én anyám is ilyen volt.. vagyis még mindig ilyen csak már lightosan csinálja. Igazából önző. Nem érti meg, hogy az ő élete nem egy etalon másnak.

A megoldás az volt, hogy elhúztam tőle. Nekem 24 évesen sikerült. Akkor elkezdtem az egyetemet, amit én akartam azt.. mellette diákmunka, koli majd albérlet.

Nem volt egyszerű de azóta már férjem, 2 gyerekem, saját lakásunk, 2 kocsink és egy stabil állásom van.. nem utolsó sorban amúgy boldogok vagyunk így..

Ha azt csináltam volna amit anyám javasol, még mindig szerintem vele élnék és nagyon max eladó vagy pincérnő lennék abban a kisvárosban ahol születtem 🫣

Most így 20 év távlatából visszanézve, életem legjobb döntése volt, még akkor is ha pár évet ki kellett bírom egy koliban nálam 6 évvel fiatalabbak közt, meg évekig kellett hallgatni a bezzegelést még utána is.

Most már amúgy békén hagy, mert látja, hogy feleslegesen futná a köröket.

Azt sose felejtsd el, hogy amíg nem csinálsz semmit csak tűröd neki, addig nem tudod mire vagy képes.. és az sem nagy baj ha valami elsőre nem sikerül. Majd sikerül többedjére.. nem tartozol senkinek elszámolással. Te életed

2024. aug. 10. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A te életedet úgy éld, ahogy jónak látod!

Ne hagyd, hogy helyetted döntsön!

Valószínűleg irigy, és azt akarja, hogy neked se legyen sikeres életed.

2024. aug. 10. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor ezért irogatod a szóköz nélküli kamukat napi szinten?
2024. aug. 12. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!