Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleitek várhatóan megtudna...

A szüleitek várhatóan megtudnak majd élni a nyugdíjukból? Ha nem, mi a terv, ha nektek nem fér bele anyagilag támogatni őket?

Figyelt kérdés

aug. 7. 20:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Ó dehogy! De mivel én 11 éve munkanélküli vagyok, így rám biztosan nem számíthatnak majd
aug. 7. 23:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Ketten szűkösen, de évek óta azért megvannak. Van egy kis félretett pénzük. Anyám ha maga maradna, akkor nehezen.

Megoldásom az lenne, hogy eladni a családi házat. Egy felújított, jó állapotban lévő kádárkocka, meg az autót is eladnám, anyám soha nem vezetett, ezekből venni egy kissebb lakást, és a különbözetből eléldegél. Bátyám soha nem fog elköltözni otthonról, megy vele és majd ellátja.

Ha apám marad egyedül, ő ott marad ahol van, boldogul, ahogy tud...

aug. 8. 07:33
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem az én problémám két felnőtt ember megélhetésének orvosolása.

Majd szépen megoldják maguknak - nekem is sikerült, pedig 20 voltam, mikor kvázi kiraktak otthonról, mondván "már felnőtt vagyok".

Egy pillanatra nem fordult meg a fejemben hogy támogatnom kellene őket.

aug. 8. 09:18
 14/17 anonim ***** válasza:
55%

Az én anyám biztos hogy nem

fog kapni nyugdíjat mivel

eddig csak kb 17_ 18 ledolgozott

munka éve van.

Már előre meg mondta hogy

vagy nekem vagy a húgomnak

kell majd el tartanunk őt.

Ebben az esetben nyilván

A húgom lesz az én nem

fogom segíteni őt mivel

nem is tartjuk a kapcsolatot.

aug. 8. 20:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Meg fognak tudni élni és ha minden jól megy a családi vállalkozás átadása után bizonyos elemek után kapott bérleti díjak és egyéb befolyó összegekkel kiegészítve nem kell majd nyomorogniuk sem, még ha nem is fognak nagy lábon élni.
aug. 10. 21:50
 16/17 anonim ***** válasza:

5-ös

Semmi szükség nem lett volna sértegetni, egyszerűen csak jól esett igaz? Ő legalább nem süllyed idáig.

aug. 11. 21:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem fog megélni belőle és az is biztos, hogy rám nem számíthat. Soha semmiben nem segített, az árvaellátás nagy része piára, cigire, meg az aktuális pasijára lett elköltve, velem nem törődött soha.
aug. 12. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!