A szüleitek várhatóan megtudnak majd élni a nyugdíjukból? Ha nem, mi a terv, ha nektek nem fér bele anyagilag támogatni őket?
A terv az lett volna, de gondolkodtak elore (=legalis munka, magannyugdijpenztar, ingatlanba fektetes). Igy azert nincs gond.
szoval amig dolgoznak a szulok nyomatni kell, hogy tegyenek felre, ha nem jok penzugyekben, akkor segiteni kell oket mibe fektessenek, biztositasba vagy akarmibe
"megtudnak majd élni"
A megtundni az egészen mást jelent. Pl. én megtudtam, hogy analfabéta vagy.
Az elváló igekötőnél keress tovább:
tudnak + megélni = meg tudnak élni.
Ja, persze, tegyen félre, ingatlant is vegyen meg nevelje fel a gyerekeit is.
Az az igazság, hogy a most nyugdíj közeli lakosság totál abban a hitben éltek, hogy majd nyugdíjból megélnek.
De nagyon nem is tudtak volna miből félretenni.
Most teszem azt van 5 millió Ft-juk, mire elég az?
Amúgy nem értem miért kellene támogatni a szülőket?
Mert ha valakinek pl házat vesznek és ezért ők megszorulnak, érthető, de önmagában csak azért támogatni, mert gyereket vállalat a semmire és ezért semmire vitte miért kellene?
Nem a gyerek feladata a szülő öregkorának anyagi fedezése.
Persze, de a többség nem keres annyit, amiből másokat tud támogatni.
Na meg az se mindegy mit kell érte tenni, kényelmesen home officeban otthonról dolgozni vagy 2 munkahelyen dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!