Normális ha egy apa a 8-9 éves lányáról készít (pucér) képeket fürdés közben?
Ha volt emlékbetörésed, az gyanús. A férfiaktól való rettegés is. Viszont évtizedekkel ezelőtt nem volt akkora tabu a meztelen gyerekek fényképezése, mint ma. Különösen a csecsemőké. Te már idősebb voltál, de minden családban máshol vannak a szeméremkorlátok.
Senkinek se jutott eszébe, hogy nudisták is voltak-vannak. A körükben elfogadott a meztelenkedés, nincs szexuális felhangja.
#30 Nem gondolom, hogy az lenne nekem a jó ha nem nézném a képeket. Főleg, hogy a képek többsége teljesen normális. Akár pozitív akár negatív emlékek jutnak eszembe róla, előrébb vagyok. Ha meg nem jut eszembe róluk semmi, akkor meg lényegében csak elvesztettem egy pár órát az életemből. Az akkori énem teljesen idegen számomra, meg akarom ismerni.
#31 Anya fizeti a pszichológust (mondjuk a pszichológus nem orvos, de mindegy), megnyugodhatsz. De egyébként van autizmus és szociális fóbia diagnózisom, szóval ha nem történt semmi akkor is szükségem van szakember segítségére.
Elsőre nekem is beugrott, hogy pont van 3 kèpem is a gyerekemről 8-9 éves korából, amikor akkora hasat növesztett a puffadástól(nem evett, csak puffadt, hogy három szögből is lefotóztam. Olyan volt, mintha terhes lenne, totál eltűnt az a minimális dereka is, nagyon kórosnak látszott. Aztán kipukizta és normális lett. Azon csupasz, mert netflixeztem, ő váltott volna a kádban és akkor lekaptam, mindene látszik. De van fürdős képe is, azon nem látszik semmi. De 3 éves korában lefotóztam hogy mekkora a kádhoz képest, ha kinyújtózik, azon látszik a feneke, hason fekszik.
Első körben azt mondanám(érintettként), hogy nem számít van-e szűzhártyád, majdnem biztos, hogy csak simogattak, annak meg nincs nyoma(bizonyítani sem lehet). A pedofilok nem állatok, okosak.. úgy csinálják, hogy ne legyen bizonyítható.
A kép lehet ártatlan is, de ha megtörténik nem nagyon lehet elfelejteni, csak ha még egészen kicsi voltál.. nekem olyan 9-10 éves koromból van emlékképem(már kezdtem szőrösödni), meg is látszott a jegyeimen és sírós lettem, túlérzékeny. Pedig “semmi durva”, csak simogatás.
Vannak családok, ahol természetes dolog a meztelenség egymás elött. A digátális gépek megjelenésével könnyebb lett a képek készitése,és azok csak tényleg saját házi használatra készültek.
10 év az nem olyan nagy idö, hogy sok emlék törlödjön az agybol.
#37 Arra gondolok. Képzeld, az a rész is a test része. De nem értem, hogy miért vagy ezen ennyire fennakadva.
#39 Jártam pszichiáterhez, de már nem. Nincs szükségem gyógyszerre. (Ezt nem önkényesen döntöttem el, a pszichiáter is ezen a véleményen volt.)
Volt eddig is gond, először 12-13 évesen voltam pszichológusnál, sajnos annak semmi értelme nem volt, mert azt mondtam amit gondoltam, hogy hallani akar, nem azt amit tényleg gondoltam/éreztem. Megjegyzem, nem volt ez tudatos. Emlékem nincs ~10 éves korom előttről egyáltalán. Se róla, se másról.
Az emlékbetörés (ha az), az a rajtam lévő pizsama alapján kb. 4-5 éves koromban történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!