Miért nem említhetek meg egy ellenkező nemű, korban hozzám hasonló személyt sem otthon anélkül, hogy anyám azt hinné, szerelmes vagyok az adott illetőbe?
Tök mindegy mi a sztori, amit el akarok mesélni, ha van benne bármilyen fiú, akkor anyám azt hiszi, hogy szerelmes vagyok az illetőbe és van köztünk valami.
De ezt így akkor is, ha az volt a lényeg, hogy mekkora bunkó az illető. Vagy akkor is, ha azt mondom, hogy a szobatársammal és annak a pasijával mentünk kutyát sétáltatni. Tehát akkor is, ha elég egyértelmű, hogy nincs semmi köztem meg az említett személy között.
#10 Amit írsz az, azt jelentené, hogy 15 vagyok, csak én kvára nem azt írtam, amit te írsz. Javaslom tanulj meg szöveget értelmezni és ne funkcionális analfabétaként okoskodj. 🤣
Konkrétan azt írtam, hogy idézem pontosan: "Gimi első éve óta csinálja ezt" Kb hány éves is valaki kilencediben, a gimnázium első évében? 15.
Ja, meg erre írtam azt, hogy kétlem, hogy a költözés meg az unoka miatt kezdte el mondogatni, mert amikor ez elkezdődött nála, akkor 15 VOLTAM.
Konkrétan múlt időben volt a mondat. "Nem hiszem, hogy 15 éves koromban már költözést meg unokát AKART VOLNA". Vágod, AKART VOLNA=múlt idő.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!