Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy érzitek magatokat ha...

Hogy érzitek magatokat ha látjátok egy társaságban részegen a szülőtöket? Sztorik is jöhetnek.

Figyelt kérdés

Valahogy nekem annyira kinos..

Ha otthon tortenik meg akkor meg nem annyira. De ha egy tarsasagban akkkor annyira gaz. Miert pont az en szulom az aki nem tudott maganak parancsolni?

Peldaul egy palinkafesztivalon is gaz volt ahol a sarga foldig leitta magat pedig mas is volt reszeg.

Nektek milyen erzes ez? Irhattok konkret sztorit is

júl. 28. 23:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Annak idején egy all inclusive nyaraláson rúgott be a fater úgy, hogy ahhoz képest az albán szamár is elegánsan viselkedik. Mindenbe belekötött, a svéd asztalnál nem akart sorba állni, engem kért számon, hogy az oroszoknál miért van orosz krém torta, a pulton miért nincs, stb. Nem is értettem a logikát, hogy miért pont ebbe köt bele, meg miért csinálja ezt a svéd asztalnál, miközben a többedik ilyen utazása volt, stb. Igen, 8 raki és 8 sör az 50 fokban odavág egy férfi a 6. X körül, na... Itt mondtam, hogy ha egyszer lesz családom, emiatt sem fogom támogatni ezt az összpereputtyos nyaralást, mert nem fogom magyarázni a gyerekemnek, hogy a nagyfater miért viselkedik úgy, mint egy barom állat, már bocsánat.... Mutterom le is szedte róla a keresztvizet másnap, mondjuk most az egyszer itt igaza is volt.
júl. 30. 06:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Metionin, és a tanítódban sem volt annyi, hogy faterodat megkérje: "Te Pista, legalább addig ne baxxál már be ilyen állat módjára, ameddig a kölyködet el nem kíséred a suliba? Tudod, milyenek a gyerekek... Most miattad fogják baxtatni 8. év végéig, gratulálok!"... Ha legalább virágnyelven nem jelezte, na, ő azon díszpéldányok közé tartozik, akinél tényleg nem értem, mi a francért nem Izlandra ment pirkapásztornak, hogy embert se kelljen látnia, meg kommunikálniuk velük...
júl. 30. 06:52
 13/16 anonim ***** válasza:
80%

Fater mindig csinált valami botrányt piásan. Tunéziában voltunk valami nagy all inclusive szállodában.

Ott a pia kicsit korlátozott, de turistáknak azért elérhető.

Vacsoránál a vörösbort mindig a pincér hozta ki és várni kellett rá.

Fater és haverja nem akart várni (sokadjára) és a szomszéd asztalnál ülő francia pár borát elvették amikor azok kajáért mentek. Olyan jól szituált félék voltak akik ellettek volna egész este szerényen az egy egy pohár bort elkortyolgatva.

De nem így lett.

Visszajottek és sejtették, hogy nálunk van a 2 pohár boruk. Elkezdek hangoskodni franciául, megjegyzem elég vicces volt. Erre fateromék le tolvaj franciázták őket angolul, majd kiabáltak a terem főnöknek, hogy tolvaj franciák a borukat akarják elvenni. Röhejes volt igazságot nem tudott tenni senki, jöttek a pincérek is de semmire nem emlékeztek, majdnem inkább még faternak adtak igazat.

Faterék mondogatták szerencsétleneknek, hogy nem csak országokat loptatok, most még a borunk is kell tolvaj francia...

Mi biztos nem, de ők úgy emlékszem elmentek az étterem másik végébe.

Kemény volt...

júl. 30. 07:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Ó, bakker, 13-as. Ehhez képest még faterom normálisan viselkedett. 11-es voltam.
júl. 30. 07:32
 15/16 Metionin ***** válasza:
73%
#12. Többször beszélt vele de hiába. Fater nem volt ilyen láthatóan mattrészeg, szóval nem dülöngélt meg ilyesmi de azért látszott. Hangosan beszélt és dőlt belőle a piaszag. Csóri tanító elég jól ismerte a családunkat és tényleg megtette, amit tehetett, ő volt az a személy, aki egyszer leültetett és elmagyarázta, hogy hogyan tudok kikerülni onnan. Még 10+ évvel később is voltak pillanatok, amikor az ő szavai tartották bennem a lelket.
júl. 30. 10:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ő mondhatni, pedagógus volt a javából
júl. 30. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!