Rossz társaságba keveredett?
Figyelt kérdés
A fiam egyre többet jár el itthonról. Eddig általában itthon volt, játszott, sorozatot nézett, stb. Eddig csak edzeni járt le, de most már azon kívül is el jár itthonról. Változni nem változott, de aggódok érte, hogy rossz társaságba keveredett. 17 éves, én pedig az anyja vagyok.jún. 28. 15:34
1/3 anonim válasza:
Ha változni nem változott, akkor nem keveredett rossz társaságba, csak simán társasága lett.
Én is otthon voltam többnyire, mert sokáig nem szerettem egyedül elmenni helyekre, viszont kevés barátom volt. És a régi baráti társaságom fele ez a szélsőségesen otthonülős volt, akit max egy évben egyszer el tudok rángatni egy programra, a másik fele meg szigorú szülőkkel volt megáldva, és nem mehettek sehová, kb soha.
2/3 anonim válasza:
Az a normális, hogy eljár otthonról (feltéve, ha nem zűrös társasággal) és nem otthon kockul a négy fal között.
3/3 anonim válasza:
De mire alapozod a rossz társaságot?
Mi a vád?
Mert ha nem maradozik ki úgy hogy nem szól, nem jár segg részegen haza, nem dohányzik, nem kötcsög veletek akkor mire alapozod?
Írd már le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!