Hogy érzitek magatokat ha látjátok egy társaságban részegen a szülőtöket? Sztorik is jöhetnek.
Valahogy nekem annyira kinos..
Ha otthon tortenik meg akkor meg nem annyira. De ha egy tarsasagban akkkor annyira gaz. Miert pont az en szulom az aki nem tudott maganak parancsolni?
Peldaul egy palinkafesztivalon is gaz volt ahol a sarga foldig leitta magat pedig mas is volt reszeg.
Nektek milyen erzes ez? Irhattok konkret sztorit is
Anyam allitott egyszer ugy haza hogy munkatarsa fuvarozta. Ceges buli utan volt. Nem birja a palinkat de megivott 4-5 felest es persze full blackout lett az egesz este onnantol. En nekem kellett szeket kivinnem az utcara amire leultettuk anyamat aki elkezdett okadni. Apam is hazaert, utana hatul aludtak a teraszon a napozoagyakban.
Mindez baratomnak a 18. szuletesnapjan (mi otthon unnepeltunk).
Én nem foglalkozok vele általában. Próbálom a lehető legjobban jól érezni magam, ha meg nem tartják mértékbe a pia fogyasztást, az már nem az én bajom. Ha látják rajtad hogy kiégsz mert szüleid leitták magukat, akkor látni fogják rajtad, és ki is fognak cikizni. Felnőttek már, megoldják. Ne felejtsd el őket haza cipelni :D
És amikor haza értek, a lehető leggyorsabban vedd rá őket az alvásra, hogy ki józanodjanak.
Sok sikert ;D
Apám sokat ivott sajnos, sz@r érzés volt nem volt vicces, de ez a storry nem vele, hanem legjobb barátom apjával történt.
Kocsmában voltunk itt pi vizes szódát is árultak. Ez valami kezelt magnetizált, tudom is én milyen szóda volt.
Feri (akiről szó van) folyamatosan mondogatta, hogy pi vízzel igyuk a fröccsöt mert akkor nem fog megártani. Nem unta meg. Akkor hozták be ezt a szódát ami állítólag pi vízből készült. Nem akartam vitatkozni, mert söröztem amúgy is, és egyre részegebb volt. A végén kicsit elesett és bemászott az asztalunk alá. Azt hittem csöppet szikkad, de nem.
Négykézláb kuszva kinézett az asztalterítő alul és artikulálatlan hangon azt ismetelgette onnan
-eena láááátjátok pff eee, bmeeeg pivizet igyatok a fröccshöz khm attól nem lehet beb@szni. Kínos volt, de elaludt kicsit, és ott folytatta a pi vizes dumát ahol abbahagyta, de legalább ki tudott mászni az asztal alól és egy székbe kapaszkodva 4. próba után felállt mert 3 X visszacsúszott a földre amíg a pi szódás hülyeségét ismetelgette. A fia kétségbe esett, nagyon szégyellte. Önmagában a pi víz "promo" is halál ciki volt
Azért nagyon nem mindegy, hogy mondjuk látod anyádat / apádat egy esküvőn becsiccsentve nevetgélni a rokonokkal vagy minden reggel az árokból húzod ki.
Én egyszer láttam az apámat részegnek. Nagyon lassú, álmatag és csöndes volt, 3-4 másodperces szünetekkel válaszolt az emberek kérdéseire, és az esetek felében full random hülyeséget, de ennyi. Nem zavart egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!