Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyámékkal...

Hogy értessem meg anyámékkal hogy nem akarok a balatonra menni velük mert nekem nem buli hogy egész nap egy büdös pocsolyába fürdünk és esszük a túlárazott lángost?

Figyelt kérdés
Próbáltam felhozni de mindig kapom hogy antiszoc vagyok meg bezzeg ha őt vitték volna anno...
júl. 27. 17:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
42%
Bezzeg őt vitték volna. Tipikus bántalmazó, érzelmi zsaroló tetvek.
júl. 28. 15:49
 12/27 anonim ***** válasza:
49%
Valahol pedig igaza van. Van akit nem tudnak és nem visznek nyaralni. A kérdező örülhetne, hogy jut nyaralásra és van olyan családja, akik együtt mennek bárhova...
júl. 28. 16:07
 13/27 anonim ***** válasza:
43%
Honnan veszed a jogod, 12-es, hogy bárkinek megmondd, hogy minek örüljön?! Te nem annak örülsz, aminek te akarsz, nem pedig annak, aminek én? Nem érzed a hozzászólásod visszásságát? Nem. Pedig kéne!
júl. 28. 16:28
 14/27 anonim ***** válasza:
49%
Szövegértés meg majd nekem megy helyetted, nem? Azt írtam, hogy örülhetne, nem azt, hogy örüljön. Nem érzed a különbséget, ugye? Majd akkor folytatjuk, ha felfogod, mi a különbség. Sokan félkarjuk adnák, hogy mehessenek a kérdező helyett.
júl. 28. 16:32
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Sokan fél karjuk odaadnák, de a kérdező nem a sokan, hanem a kérdező. A kérdezőnek semmi összefüggése nincs azzal, hogy más, aki nem ő, mit érezne. A kérdező nem örül, és ehhez joga van. Ő is tudja, hogy más örülne, ezt nem kellett vele közölnöd, de ő nem örül. És erre a helyzetre kér tanácsot, nem statisztikai felvilágosítást arról, hogy más hogy viszonyul ehhez a kérdéshez, mert az neki mindegy.
júl. 28. 16:48
 16/27 anonim ***** válasza:
45%
Ja, bocs, csak a kérdező írhat minősíthetetlen stílusban, elfelejtettem
júl. 28. 16:54
 17/27 anonim ***** válasza:
48%
Milyen minősíthetetlen stílus az, hogy utálja a Balatont, és ezzel vannak így még néhány millióan, akik nem oda mennek?
júl. 28. 16:59
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
A büdös pocsolya pl, egy tóra, ami világhírű mondjuk... nem, nem pocsolya és a büdös sem helytálló. Elő víz voltának köszönhetően mondjuk nem egy büdös klóros szutyok...
júl. 28. 17:04
 19/27 anonim ***** válasza:
55%
Világhírű? Ja világhírű, hogy a magyarokon kívül senki sem ismeri.
júl. 28. 17:15
 20/27 anonim ***** válasza:
25%
A tudatlanságod téged minősít.
júl. 28. 17:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!