Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez a viselkedés annak tudható...

Ez a viselkedés annak tudható be, hogy soha nem jutottak el sehova, vagy anélkül is ilyenek lennének?

Figyelt kérdés
Szüleim all inclusive nyaraláson voltak Egyiptomban. Amikor telefonáltunk mondta, hogy néhány apróságot hoz nekem és a páromnak. Párommal külön élünk, így eltelt pár nap mire tudtunk találkozni velük, azt hittem csak a szokásos szuvenír lesz. Hoztak egy csomó kis dobozos lekvárt, amit kitesznek reggelinél étkezéskor azokból gondolom minden reggel tettek el pár darabot, mert annyit hoztak haza, hogy már teljesen kellemetlenül éreztem magam, hogy egy teljes ellátásos helyről minek kell elhozni a lekvárt. A szobába volt kirakva pici kiszerelésben tusfürdő, sampon, testápoló, azokat is mind elrakták, a takarító ment minden nap, és tett ki újat, ők meg amit nem használtak, mindet elhozták. Ez nekem olyan kellemetlen, hogy miért kell ezt csinálni, nem azért van ott, hogy darab számra hozza el a vendég, de ők nem értik a problémát. 2 évvel ezelőtt eljutottak egy szuper helyre Törökországban, ott az ellátásban benne volt az is, hogy a minibár korlátlanul használható, minden nap azt a 4 dobozos üdítőt ami a hűtőben volt eltették, amikor jött a fiú tölteni, akkor ismét kiszedték azt a pár üdítőt, és minden egyes nap töltötte a fiú, a nyaralás végére már volt több, mint 20 üdítő, és azt elhozták, ott is hiába mondtam, hogy ez gáz, apum mondta, hogy benne van az árban, szóval miért lenne gond, hogy elhozzák. 52 évesek, és soha életükben nem jártak külföldre nyaralni, pár évvel ezelőtt kezdődött, hogy elmentek külföldre, ez a tejes ellátásos nyaralás pláne új nekik, de attól függetlenül nem gondolom, hogy mindent elkellene hozni. Többször mondták, hogy menjek én és a párom velük nyaralni, de ilyen mentalitás mellett tartózkodó vagyok, mert ez nekem olyan égő, hogy ilyeneket csinálnak.
júl. 27. 08:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

10.

Igazad van, az ilyen primitíveket így kell értékelni.

De a családnak ajándékba ezeket adni? Sértő!

aug. 1. 11:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!