Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez a viselkedés annak tudható...

Ez a viselkedés annak tudható be, hogy soha nem jutottak el sehova, vagy anélkül is ilyenek lennének?

Figyelt kérdés
Szüleim all inclusive nyaraláson voltak Egyiptomban. Amikor telefonáltunk mondta, hogy néhány apróságot hoz nekem és a páromnak. Párommal külön élünk, így eltelt pár nap mire tudtunk találkozni velük, azt hittem csak a szokásos szuvenír lesz. Hoztak egy csomó kis dobozos lekvárt, amit kitesznek reggelinél étkezéskor azokból gondolom minden reggel tettek el pár darabot, mert annyit hoztak haza, hogy már teljesen kellemetlenül éreztem magam, hogy egy teljes ellátásos helyről minek kell elhozni a lekvárt. A szobába volt kirakva pici kiszerelésben tusfürdő, sampon, testápoló, azokat is mind elrakták, a takarító ment minden nap, és tett ki újat, ők meg amit nem használtak, mindet elhozták. Ez nekem olyan kellemetlen, hogy miért kell ezt csinálni, nem azért van ott, hogy darab számra hozza el a vendég, de ők nem értik a problémát. 2 évvel ezelőtt eljutottak egy szuper helyre Törökországban, ott az ellátásban benne volt az is, hogy a minibár korlátlanul használható, minden nap azt a 4 dobozos üdítőt ami a hűtőben volt eltették, amikor jött a fiú tölteni, akkor ismét kiszedték azt a pár üdítőt, és minden egyes nap töltötte a fiú, a nyaralás végére már volt több, mint 20 üdítő, és azt elhozták, ott is hiába mondtam, hogy ez gáz, apum mondta, hogy benne van az árban, szóval miért lenne gond, hogy elhozzák. 52 évesek, és soha életükben nem jártak külföldre nyaralni, pár évvel ezelőtt kezdődött, hogy elmentek külföldre, ez a tejes ellátásos nyaralás pláne új nekik, de attól függetlenül nem gondolom, hogy mindent elkellene hozni. Többször mondták, hogy menjek én és a párom velük nyaralni, de ilyen mentalitás mellett tartózkodó vagyok, mert ez nekem olyan égő, hogy ilyeneket csinálnak.
júl. 27. 08:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Ez csak kis bogarassag részükről, én jót nevetnék és kész. Ők ilyenek. Nem csinálnék ekkora problémát ebből, főleg nem szegyenkeznek. Nem lopták.
júl. 27. 09:26
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
1-es, szerinted nem lopták el a lekvárt?
júl. 27. 09:41
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Az én apám is ilyen. Nekem akkor is ég a fejem, amikor a boltban felmarkol egy csomó reklámújságot. Tiszta proli viselkedés. 🥲
júl. 27. 10:13
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Szégyenkeznék miattuk, az biztos.
júl. 27. 10:17
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Sajnos ez magyar szokás. Én is szégyelltem magam a többiek miatt, amikor például a reggelinél elpakolták a zsemléket, a vajat, lekvárt. Ezzel tulajdonképpen Magyarországot is lejáratták, mert azt a látszatot keltették, hogy itthon éhezünk. A másik, amikor az étteremből elhozzák az evőeszközt, só- borstartót. Egyik barátunk mesélte, hogy egy svájci panzióban a tulajdonosnő az utolsó napon megszámolta az evőeszközt és a poharakat. Nem értették, miért. Én igen.
júl. 27. 10:33
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Magyar ember atlagban ilyen. Mindent visz ami mozdítható. A szoci rendszerbkb erröl szolt. Mindent iselhoztak a munkahelyükről. Ha van egy lagzi vagy barmi poty inkább betegre zabálják magukat mert hát ingyen van.

Szinte minden munkahelyen azért szigoritanak comó mindent mert az alkalmazottak anyjukig visszaélnek minden kínálkozó lehetőséggel!

Rohadt gáz ez és nem is szeretem az ilyen embereket!

júl. 27. 10:37
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

Ez leginkább annak tudható be, hogy soha nem voltak ilyen helyen, nem tudják, mi az "illem", valamint amit 6-os írt, hogy a szociban aztán tényleg vittek haza mindent a munkahelyről, ha kellett ha nem.

valaki elfelejtette ezt a rendszerváltással, de van aki még mindig nem.

Amúgy nem kell magyarozni, minket német (igen, német német) család lopott meg, egy gyereküknek mindkét nagy felfújhatós állatos miacsudáját ellopták a két fiamnak. Amikor számonkértük őket, még letagadták, hogy a másik náluk van, de volt kamerafelvétel.

Szóval nem magyar szokás a lopás, handm proli szokás.

júl. 27. 10:53
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

Ja, ez atlag proli szokás.

Abban igazuk van, hogy benne van az árban, de én nem gyűjtögetném és hazahoznàm, hanem megenném, meginnám, elhasználnám.

De ajándékba elhozni ezeket, a prolibbnál is lejjebb viselkedés.

Ez a szarrágás Csimborasszója! :D

Még egy hűtőmágnesre is sajnálják a pénzt?

júl. 27. 11:36
 9/11 anonim ***** válasza:
51%

Mit magyaroztok? Ez minden nemzetnél így van, hotelben dolgoztam. Az öltönyös is csinàlta a szendvicset reggelinél meg vitte el a tusikat. Kerestünk mi éppen eleget, nem az a pár falat vitt volna csődbe meg az a két kis flakon sampon.. Kedvenc az volt, amikor a cseh diplomata gyereke csomagolta el a forró croissant meg kis nutellákat 😀 Pedig ők nem prolik.

Ez nem lopás meg égő, ők ilyenek. Gondolom téged kicsit elkapattak, ha neked ez égő. Gyerekkorodban te kaptál mindent, ha ők eddig nem mentek sehova. Hadd élvezzék ki.

Vagy esetleg mutasd meg nekik, hol vehetnek ilyesmiket. Pl a mi tusijaink prémium minőségűek voltak, isteni illattal, a személyzet is vitte haza a vezetőség tudtával és engedélyével.

júl. 27. 11:36
 10/11 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem is kínos picit, de én próbálnám a humoros oldalát nézni. Ők ilyenek.
júl. 31. 03:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!