Akik nem kőkemény fizikai munkát végeznek, hogy tudják elfogadtatni odahaza, hogy pihenhessenek?₩
Megvan az ilyen szülőkről a véleményem, akik odafogadnak egy kant és még az dirigál a házban.
Ezek nem szeretik a gyereküket.
Lehet hogy " kamu a szöveg ". De van olyan hogy elvárják, rendesen vegye ki a részét a háztáji munkából.
Azt azért nem értem, hogy falun is sok helyen ma a szőlőt művelik, lenyírják alatta amit kell. Azt nem kell napi szinten.
Elköltöztem 22 évesen és onnantól kezdve nem abból áll az életem, hogy az amúgy OCD-s anyám heppjeinek ugrok.
Nem mondtam, hogy egyszerű volt, mert nagyon nem, főleg az első hónapok + kevés fizu kombó, viszont ennyit megért a nyugalmam.
Inkább ettem másfél héten át párizsis zsemlét, de legalább nem anyám ezredik hülyeségét hallgattam vagy nagytakarítottam minden második héten :D
Persze mindig könnyebb a kifogásokkal jönni, "nem tudok elköltözni"... dehogynem, csak össze kell húzni a derékszíjat kicsit.
Én konkrétan egy lyukba költöztem, de megérte.
A fürdőben annyi hely volt, hogy a mosógépre pakoltam a türcsit, dezodor mosószerek, a zuhanyzó és wc között annyi hely volt, hogy leültem a wc-re, be kellett állni a zuhanytálcára, hogy ki tudjam nyitni az ajtót. A bejárat pont a konyhába volt, ott konkrétan ha megálltam a tűzhely előtt nem fért volna el mellettem senki, hogy a fürdőbe menjen. Volt egy pici kamra, ahol volt 1 polc, meg egy derekamig érő hűtő +a padlás feljáró. Volt egy "ebédlő" ahol a kandalló volt, tudjátok a legkisebb, egy 2 személyes asztal, egy felső szekrény a tányéroknak, meg egy gyerek kihúzható ágy, amit én fotelnak használtam, + 2 vödörnek hely, hogy a fát tudjam hova pakolni. A szoba annyiból állt, hogy volt egy 2 személyes ágy, egy szekrény, egyik fele pocos, a másik akasztós, egy asztal amin elfért a tv-m, + még egy hintázós fotel elfért.
Pici volt, de imádtam. 4 éve 30-ért adták ki, (a kert miatt gondolom) de simán vissza mennék oda, ha egyedül lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!