Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik nem kőkemény fizikai...

Akik nem kőkemény fizikai munkát végeznek, hogy tudják elfogadtatni odahaza, hogy pihenhessenek?₩

Figyelt kérdés
Jegyvizsgállóként dolgozok, sokszor 16 órázok nagýon sokat talpalok, és fáradt vagyok. Nevelőapám nem hagy pihenni másnap se, mindig keres melót jaj most kocsit takarísd ki, jaj most füvet vágd le. Meg mondja , hogy egy 5 percet nem fogsz pihenni. Sajnos faluban lakok, hát itt még bűnnek tartjak aki nem kőkemény fizikai munkát végez. És pihen munka előtt.
2024. júl. 26. 15:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
63%

Megvan az ilyen szülőkről a véleményem, akik odafogadnak egy kant és még az dirigál a házban.

Ezek nem szeretik a gyereküket.

2024. júl. 26. 22:57
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Pedig el kell költözni.
2024. júl. 27. 00:15
 33/35 anonim ***** válasza:
72%

Lehet hogy " kamu a szöveg ". De van olyan hogy elvárják, rendesen vegye ki a részét a háztáji munkából.

Azt azért nem értem, hogy falun is sok helyen ma a szőlőt művelik, lenyírják alatta amit kell. Azt nem kell napi szinten.

2024. júl. 27. 07:11
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Elköltöztem 22 évesen és onnantól kezdve nem abból áll az életem, hogy az amúgy OCD-s anyám heppjeinek ugrok.

Nem mondtam, hogy egyszerű volt, mert nagyon nem, főleg az első hónapok + kevés fizu kombó, viszont ennyit megért a nyugalmam.

Inkább ettem másfél héten át párizsis zsemlét, de legalább nem anyám ezredik hülyeségét hallgattam vagy nagytakarítottam minden második héten :D

Persze mindig könnyebb a kifogásokkal jönni, "nem tudok elköltözni"... dehogynem, csak össze kell húzni a derékszíjat kicsit.

2024. júl. 27. 08:21
 35/35 anonim ***** válasza:
86%

Én konkrétan egy lyukba költöztem, de megérte.

A fürdőben annyi hely volt, hogy a mosógépre pakoltam a türcsit, dezodor mosószerek, a zuhanyzó és wc között annyi hely volt, hogy leültem a wc-re, be kellett állni a zuhanytálcára, hogy ki tudjam nyitni az ajtót. A bejárat pont a konyhába volt, ott konkrétan ha megálltam a tűzhely előtt nem fért volna el mellettem senki, hogy a fürdőbe menjen. Volt egy pici kamra, ahol volt 1 polc, meg egy derekamig érő hűtő +a padlás feljáró. Volt egy "ebédlő" ahol a kandalló volt, tudjátok a legkisebb, egy 2 személyes asztal, egy felső szekrény a tányéroknak, meg egy gyerek kihúzható ágy, amit én fotelnak használtam, + 2 vödörnek hely, hogy a fát tudjam hova pakolni. A szoba annyiból állt, hogy volt egy 2 személyes ágy, egy szekrény, egyik fele pocos, a másik akasztós, egy asztal amin elfért a tv-m, + még egy hintázós fotel elfért.

Pici volt, de imádtam. 4 éve 30-ért adták ki, (a kert miatt gondolom) de simán vissza mennék oda, ha egyedül lennék.

2024. júl. 27. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!