Akik nem kőkemény fizikai munkát végeznek, hogy tudják elfogadtatni odahaza, hogy pihenhessenek?₩
11 válasz is az enyém.
12, A szájon vágás nem megoldás.
Nincs ötletem hogyan magyarázd ki, pihenni akarsz.
Talán, ha betervezed, és mondod, mikor fogod megcsinálni. békén fog hagyni.
"Akik nem kőkemény fizikai munkát végeznek, hogy tudják elfogadtatni odahaza, hogy pihenhessenek?"
Mi az hogy elfogadtatni? Én akkor pihenek amikor akarok, nekem ahhoz se nem kell kőkemény munkát végeznem előtte, se nem kell megindokolni és ez így van rendjén.
Itt te vagy az életképtelen papucs aki saját magáért sem képes kiállni.
Nem tudsz nemet mondani?
Ha átlépi a bizonyos határokat te is lépd át.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Nem új keletű a probléma, úgy látom, de az érdekelne, hol van az a falu. Én is faluban élek, az egyik szomszédom építési vállalkozó, a másik meg a háziorvos asszisztense. Egyiküket se akarták még megkövezni a főtéren.
9-es: "A saját házamban azt csinálok, amit akarok." EZ a szülöre igaz, a gyerekre nem.
Ha nem akarja, hogy a szülöknek meg kelljen tenni valamit, akkor költözzön el - ha AKARJA, meg tudná oldani, csak kényelmesebb a szülöknél, akik félig eltartják -, a saját lakásában (akkor is ha csak béreli), nem fognak beleszólni.
Ha meg nincs elég pénze, akkor keressen normálisabb munkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!