Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik nem kőkemény fizikai...

Akik nem kőkemény fizikai munkát végeznek, hogy tudják elfogadtatni odahaza, hogy pihenhessenek?₩

Figyelt kérdés
Jegyvizsgállóként dolgozok, sokszor 16 órázok nagýon sokat talpalok, és fáradt vagyok. Nevelőapám nem hagy pihenni másnap se, mindig keres melót jaj most kocsit takarísd ki, jaj most füvet vágd le. Meg mondja , hogy egy 5 percet nem fogsz pihenni. Sajnos faluban lakok, hát itt még bűnnek tartjak aki nem kőkemény fizikai munkát végez. És pihen munka előtt.
2024. júl. 26. 15:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
59%
Vágd szájon és nem fog tobb feladatot kiosztani.
2024. júl. 26. 16:24
 12/35 anonim ***** válasza:
93%

11 válasz is az enyém.

12, A szájon vágás nem megoldás.

Nincs ötletem hogyan magyarázd ki, pihenni akarsz.

Talán, ha betervezed, és mondod, mikor fogod megcsinálni. békén fog hagyni.

2024. júl. 26. 16:29
 13/35 anonim ***** válasza:
84%

"Akik nem kőkemény fizikai munkát végeznek, hogy tudják elfogadtatni odahaza, hogy pihenhessenek?"

Mi az hogy elfogadtatni? Én akkor pihenek amikor akarok, nekem ahhoz se nem kell kőkemény munkát végeznem előtte, se nem kell megindokolni és ez így van rendjén.

Itt te vagy az életképtelen papucs aki saját magáért sem képes kiállni.

2024. júl. 26. 16:39
 14/35 anonim ***** válasza:
30%
Meg az övé is. Na? Sakk-matt. Ezt hívják úgy, hogy család, ahol mindent nyíltan el kell mondani. Nem magunkba fojtani.
2024. júl. 26. 16:42
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
És mit csinál, ha megmondod neki, hogy fáradt vagy, pihenni fogsz?
2024. júl. 26. 17:05
 16/35 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudsz nemet mondani?

Ha átlépi a bizonyos határokat te is lépd át.

2024. júl. 26. 17:11
 17/35 anonim ***** válasza:
2024. júl. 26. 17:17
 18/35 anonim ***** válasza:
91%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Nem új keletű a probléma, úgy látom, de az érdekelne, hol van az a falu. Én is faluban élek, az egyik szomszédom építési vállalkozó, a másik meg a háziorvos asszisztense. Egyiküket se akarták még megkövezni a főtéren.

2024. júl. 26. 17:20
 19/35 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagy egyedül a nevelőapa beköltözik a család házába és kitúrja a gyerekeket problémával. Nem sok mindent lehet tenni, esetleg valahogy világossá kell tenni hogy az eredetileg nem az ő háza. Édesapáddal mi történt? A fazon ingyen lakik ott amúgy?
2024. júl. 26. 17:22
 20/35 anonim ***** válasza:
66%

9-es: "A saját házamban azt csinálok, amit akarok." EZ a szülöre igaz, a gyerekre nem.

Ha nem akarja, hogy a szülöknek meg kelljen tenni valamit, akkor költözzön el - ha AKARJA, meg tudná oldani, csak kényelmesebb a szülöknél, akik félig eltartják -, a saját lakásában (akkor is ha csak béreli), nem fognak beleszólni.

Ha meg nincs elég pénze, akkor keressen normálisabb munkát

2024. júl. 26. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!