Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet lenyugodni? Mit...

Hogyan lehet lenyugodni? Mit kell tennie az embernek ahhoz, hogy pihenhessen?

Figyelt kérdés

Olyan gyerek vagyok aki mindig új dolgokba vág bele, van amit nem csinálok végig van amit igen.

Úgy érzem nincsenek határaim. Nem azt mondom, hogy elértem mindent amire csak vágyom, de tudom, hogy megcsinálom amit akarok.

Ez szerintetek jó vagy rossz dolog?

Arra gondolok, hogy pl haverjaim, elmennek dolgozni, kapnak egy fix fizetést és elvannak. Nekik az úgy elég 40 évig, nyugdíjba mennek és ennyi.

Nekem ez nem elég. Én egymillió dolgot akarok megcsinálni és kipróbálni. És ez a pörgős élet is kezd unalmassá válni. Ennél még pörgősebbet akarok. Szóval olyan mint egy drog.

Tehát ez jó vagy rossz dolog? Esetleg valami tanács, hogy lenyugodjak? Köszönöm. 24 F

2013. máj. 27. 17:39
 1/1 dani900 ***** válasza:

Aztán barátnőd van-e?

Az is le tud foglalni.

2013. máj. 27. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!