Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segítsek a fiamnak...

Hogyan segítsek a fiamnak feldolgozni egy szakítást?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék ,nem anyuci pici fia...22 éves és egy 4 éves kapcsolatot tud maga mögött.Megszakad a szívem ,ahogy látom őrlődik,szinte együtt éltek már.Mint szülő ,hogyan segítenétek ?
2024. júl. 22. 22:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
56%

Ott lakik. És? Stírölitek az ajtaját reggel-este?

Gyanús a kamukérdés! És ismerős a tudálékos stílus!

2024. júl. 23. 14:17
 22/28 anonim ***** válasza:
15%
Én ilyen korban nem jártam senkivel mert a szüleim a vártnál rosszabbul sikerült vizsgát úgy summázták volna hogy "a dugás az megy, a többi úgy látszik le van ...." Ha szakítás részese lettem volna, meg lett volna állapítva hogy "-1 akadályozó tényező". Persze valaki Spártában nevelkedik, valaki pedig woodstocki hippi kommunában
2024. júl. 23. 14:22
 23/28 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem sokat segít ha a szülő ilyenkor irtó dühös lesz a barátnőre, az annyira aranyos. Nekem anno szakításkor azok a családtagok segítettek legtöbbet akik kb nálam jobban fel voltak háborodva, meg az ha mondtam valamit meghallották, értették, értelmezték. Azok a családtagok akik kényelmeskedtek meg engem hibáztattak, nyilván ártottak egy csomót, hátráltattak is ezzel, de végülis sikerült ennek ellenére teljesen elfelejtenem a nullára, mert voltak olyanok akiknél éreztem hogy fontos vagyok.
2024. júl. 23. 14:48
 24/28 A kérdező kommentje:
Kedves 21 -es válaszoló,bárcsak kamu kérdés lenne,és ne kellene tanácsot kérnem.Nem stíröljük az ajtaját,a házuk előtt kell eljönnünk sajnos autóval ,valahogy haza kell járnunk ,meg munkahelyre is el kell jutnunk-dolgozunk,élünk.Tudálékosnak sem tartom magam,bármit is jelentsen az.Aki azt írja ilyen korban ő nem járt senkivel -fiam 18 volt,az exbarátnő 20.Tiltanom kellett volna?Én most sem szidom a lányt,mire volna jó,sőt nagyon jól kijöttünk egymással.Abban biztos hibáztam,hogy túl közel is engedtem magamhoz,ugyanúgy támogattam mindenben ,mint saját gyerekemet.Én nem szerettem volna ,,rossz anyós ,,lenni,miattam nem veszekedtek.
2024. júl. 23. 15:21
 25/28 anonim ***** válasza:
48%
A házuk előtt kell eljönnötök, és közben bámuljátok, hogy ott benn mit csinálnak ... Minél jobban belegabalyodsz, annál kevésbé hihető.
2024. júl. 23. 15:47
 26/28 anonim ***** válasza:

"Én most sem szidom a lányt,mire volna jó,sőt nagyon jól kijöttünk egymással"?

wtf megcsalta a fiadat vagy csak kezdte és 4 napra rá összejött mással. Hm, kezdem érteni szegény gyerek miért fogott ki egy ilyen csajt aki így dobta. Anyuka se 100-as.

2024. júl. 23. 16:20
 27/28 A kérdező kommentje:
Régen nagyon szerettem ezt az oldalt,jó volt a sok tapasztalt embertől tanácsot kérni,csupa jóindulattal találkoztam.Mára ez a faj kihalt .Gyere megmutatom,hogyan menjek haza ,H ne lássam autó áll a ház elött,és marhára nem leszek,csak próbálok Közlekedni.
2024. júl. 23. 17:32
 28/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,láttam mit írtál mielőtt a moderátorok törölték volna,gondolom mert más oldalt ajánlottál :) Nem fogok már sehol sem tanácsot kérni ,voltak tényleg normálisak is ,akik nem ,,összeesküvés elméletet,,láttak benne .A másik oldal meg hát unatkozó ,,kislányok,,
2024. júl. 24. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!