Forduljak pszichológushoz ha nem tudom feldolgozni a szakítást?
Egy hete lett vége a legutóbbi kapcsolatomnak, úgy érzem, hogy ő volt az első igazi szerelmem mert őszintén megbíztam benne és teljes szívemből szerettem ezt a fiút, soha nem éreztem még így senki iránt. A volt barátom is nagyon kedves volt velem mindig és tökéletes volt a kapcsolatunk de ő szakított velem, mondván hogy már nem úgy érez irántam és nehezebb időn megy keresztül és nem tud senkit se szeretni. Nagyjából egy hónapig még baratok voltunk, minden nap beszéltünk és bár én többet éreztem iránta, mégis elfogadtam hogy barátok legyünk és ő mondta hogy neki már nem megy ez sem, hogy miért azt nem értem.
Mióta nem beszélünk minden nap sirok , minden percben rá gondolok és a közös emlékeket idézem fel , sajnos rosszul tanulok mert csak rajta jár az eszem és úgy érzem nem tudom elengedni. Tudom, hogy idővel állítólag jobb lesz, de nem bírom ezt a szomorúságot és, hogy ennyire megvisel a hiánya. Az előző kapcsolatom miatt is 4 hónapig sírtam és folyton szomorú, magam alatt voltam. Úgy érzem most , hogy magamba nem tudom elengedni, elfelejteni vagy nem tudom mit kéne tegyek hogy ne legyek ilyen rosszul, ezért gondoltam hogy segítséget kérek egy pszichológustól.
Mit gondoltok? Menjek el pszichológushoz hogy tudjon nekem segíteni? Vagy ciki lenne emiatt pszichológushoz mennem?
Köszönöm szépen a segítséget!
Sziaaa.
Az a helyzet,hogy sajnos egy hét még nagyon is kevés..Lesz nehezebb is,de ha erős maradsz és szervezel magadnak programot,ki síród magad,akkor egy idő után egyre könnyebb lesz. Nem lesz könnyebb 1hónap után,valakinek fél év,1év,valakinek később is. Vigyázz magadra.❤️Csak ne nézegesd a Facebook profilját,ne vedd figyelembe. Barátaiddal menj el valahova,rázodj ki a hétköznapikból.❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!