Nem tudom feldolgozni a szakítást?
Saját magadon tudsz segíteni. A pszcihológus csak pénz kidobás!
Amiket leírtál, hogy tényleg így bánt veled az élettársad, én nem sírnám vissza. Kezdjél új életet, elsőnek nehéz lesz, de menni fog.
Kerdezo, szerintem segithet pszichologus. De ertem mire gondol a 3. valaszolo, mert sokszor tenyleg penzkidobas, nehez egy igazan jot talalni es baromi dragak is. De van amikor eleg egy par alkalom. Ha sehogy sem tudsz tovabb lepni, akkor esetleg probalj meg egy pszichologust keresni.
Nem hangzik jol, ahogy bant veled, de nyilvan konnyu ilyenkor mondani, hogy bankodnod se kene egy ilyen ember miatt.
Mennyi ido telt el amugy a szakitas ota? Mert az is teny hogy 25 even nem lehet tullepni 2 perc alatt.
Kitartas!! ❤️
5.
En is attol tartok 😟 barmilyen elcsepelt es agyonhasznalt szo is az hogy narcisztikus, eleg sokan vannak.
Hogy vagy most? Vinter Eva videoit ajanlom.
Engem meg 10 év után 😒
De nem durván , viszont nyilván fáj. Van hova menned ? Gondold át hogyan tovább higgadtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!