Szerintetek ha anyu azt mondja, hogy eltöri rajtam a fakanalat, ha nem javítom ki az év végi jegyeket félévre, akkor viccel, vagy lehet tényleg ‘megteszi’ ?(ha nem is az eltörést) Korábban sosem kaptam.
Figyelt kérdés
júl. 19. 16:48
11/25 anonim válasza:
Kérdező!
Rettegj! Most adtam el anyádnak egy péklapátot. Kérdezte, hogy könnyen törik e. Megnyugtattam, hogy nehezen lehet eltörni.
12/25 anonim válasza:
Amúgy milyen suliba jársz, hogy még nincs vége a tanévnek? Ilyenkor már csak pótvizsgák vannak, nem?
13/25 anonim válasza:
Én is szoktam mondani ilyet de nem verem meg. Mondjuk rohadtul elkeseritene ha a gyerek nem látná be, hogy nem azért kell tanulni, hogy ne verjem meg fakanállal, hanem azért hogy az életben ne legyen egy csóri hülyegyerek..
15/25 anonim válasza:
rajtam is eltört már fakanál kb 40 ével ezelött.
16/25 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány éves vagy. Hány?
17/25 anonim válasza:
Mivel már elmúltál 16 éves és itt lehetsz, ilyenkor már azért nem szoktak fakanállal verni. Ha régebben volt, biztosan megérdemelted.
18/25 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy elmúlt 16? Nem tudhatjuk.
19/25 anonim válasza:
Vagy igen vagy nem. Barátnőm hátán eltörte az apja a fakanalat, bár ott a derékszíj is rendszeresen előkerült.
30 éve a kutyát sem érdekelte, "a férfi a főnök", csá.
20/25 anonim válasza:
Már egy hónapja vége a sulinak. Új év jön.
Nem logikusabb lenne, hogy a félévit kihavítani évvégére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!