Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tinik, akik otthon laktok,...

Tinik, akik otthon laktok, mennyit beszéltek a szüleitekkel?

Figyelt kérdés
júl. 18. 04:43
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Sokat. (Mondjuk normális helyeken otthon laknak a tinik 🤔)
júl. 18. 06:17
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Én sokat beszélgetek a szülőkkel. Ez a legfontosabb dolog gyerekként , hogy a szüleiddel jóba légy utána jön minden más, de ez az első és legfontosabb dolog.
júl. 18. 07:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez jó,hogy jóban vagy velük de én nem ezt gondolom az első legfontosabb dolognak. Az első legfontosabb dolog hogy az ember saját magával legyen jóba, szeresse magát és legyen önbecsülése
júl. 18. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Semennyit ugyanis akárhányszor próbálkoztam mindig az volt a válasz, hogy "majd később, most nem érek rá".

Tökmindegy, hogy hétvége, hétköznap, fáradtak, kipihentek sohasem volt rám kétperc idejük.

Érdekes, az öcsémre igen :D, de hát "ő fiú".

júl. 18. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Én öreg tini vagyok (22 éves) de nem sokat beszélek anyámmal. Alapból nincs sok közös témánk. Apámmal már 2 hónapja nem beszéltem.
júl. 19. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
én hiába mondok akármit is, a munkahelyen történt dolgok / éppen jelen lévő fizikai fájdalom / facebook sokkal fontosabb annál amit el szeretnék mesélni.
júl. 20. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!