Miert akarnak bekorlatozni ennyi idosen is?
Baratommal friss a kapcsolatunk, marmint ahhoz hogy bemutassam.
2honapja vagyunk egyutt
Eddig randiztunk/talalkozgattunk.
Most viszont olyan helyre mennenk el ahol a sok utazas miatt kenyelmesebb lenne kivenni egy szobat.
Elmeseltem szuleimnek, aztan megkaptam hogy nem nem engedik meg ameddig nem mutattam be ot, nem tudjak ki o.
Ennyi evesen szerintem az is csodalatra melto hogy megkerdezem mehetek e.
Mit kell kezdeni ilyen szulokkel?
Ugy erzem csak akkor elhetem majd a sajat eletem ha nem elnek majd. :)
18 évesen, otthon lakva, nulla önállósággal nem “csodálatra méltó” elmondani, hogy hová mész, hanem alapvető. Gondolom nem te kerested meg a rávalót, a szüleid rakják tele a hűtőt meg veszik a mosóport… Bár őszintén remélem, hogy annyi van benned, hogy kiveszed a részed a házimunkából és nem játszod a várúrnőt.
Pláne ne legyél ennyire oda önmagadtól, ha csak egy két hónapja tartó románcról van szó és barátodként aposztrofálod a srácot. Aki fene tudja mennyi idős. Mert ez sem mindegy. Lesápadnék, ha a 18 éves lányom nem mondta volna el, hogy randizgat valakivel, hanem csak bejelenti az elutazás tényét. De hogy a srác kicsoda, micsoda, mennyi idős, hogy hívják vagy BÁRMI információ, nem mondaná el, az nekem minimum gyanús lenne, hogy valami difi van vele. Esetleg túl idős hozzád, vagy valamilyen stigmája van, amit a szüleid nem csípnének?
Az utolsónak igaza van, hány ilyen cuki, naív kis 18 éves csajszi farag rá a titkolózásra. Eddig aranyos, kedves pasi elviszi valahova kettesben és a lány annak is örül, ha túléli.
Nos, nem értem, mi bajod. Elmúltál 18, szóval kifizeted a hotelszobát, szállást, bármit, és probléma megoldva.
Remélem, nem a szülőktől várod el, hogy állják "az együttalvást".
"Ennyi evesen szerintem az is csodalatra melto hogy megkerdezem mehetek e."
Pár hónapja még kiskorú voltál. Más országokban meg még 3 évig az lennél.
A csodálatra méltóság nem ott kezdődik, hogy egy éppenhogy leérettségizett tini szól, hogy napokra elutazik egy kanival, akit nem régóta ismer és a szülők soha nem látták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!