Hasznosnak tartod bekorlátozni a gyerek tabletét?
Figyelt kérdés
Mármint egy nap hány órát nézheti vagy játszat vele. Én ma letöltöttem. És beosztotta a 3 órát, még maradt is 7 perc nap végére2023. júl. 13. 01:10
1/15 anonim válasza:
Nem, mert rengeteg dolgot tanulhat onnan. Majd lassan megtanulja használni.
2/15 anonim válasza:
Mit töltöttél le? A mieinkben gyárilag benne van az időkorlát lehetősége akár alkalmazásra külön-külön lebontva is.
De nincs rá szükség, mert ha mondjuk nekik, hogy "Mára elég, tedd le" , akkor befejezik az aktuális pályát/szintet és kikapcsolják a tabletet. 9 éves fiúk.
3/15 anonim válasza:
Hasznosnak tartom azt, hogy ne adjak a gyerek kezébe tabletet addig, amíg elég esze nem lesz.
4/15 anonim válasza:
Nem adok a kezébe, de amúgy sem engedem 3 órát képernyő elé.
5/15 anonim válasza:
Nálunk nincs tablet a gyerekeknek, és a telefont sen kapják meg, szóval nem is merül fel a kérdés :O
7/15 anonim válasza:
Igen, bár szerintem jobb ha elég a szülői szó.
A többi kommentelő látta hogy hány éves gyerekről van szó? Mert én valahogy ezt az infót nem tudtam a kérdésből kihámozni. A kisgyerekek kategória meg kétévestől tizenkettőig bármi lehet...
8/15 anonim válasza:
Igen, de rengeteg a napi 3 óra.
9/15 anonim válasza:
Azért a helyesírás ellenőrző programról magadnál is feloldhatnád a tiltást... tabletét...
10/15 anonim válasza:
Én nem állítottam be.
Amíg semmi másnak a rovására nem megy, nem tiltom.
Játszik, videót néz, majd leteszi és elmegy egyedül is játszani.
Amíg nem viszi túlzásba, az órát sem nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!