Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerinted a mai gyerekek...

Szerinted a mai gyerekek aranyosak?

Figyelt kérdés

2023. júl. 11. 08:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Van amelyik kifejezetten igen. Külsőre mindenképp. Belsőre pedig amilyen nevelést kap.
2023. júl. 11. 08:04
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem egyre szebbek és okosabbak az egyre fiatalabb generációk, de a nevelésük, viselkedésük, katasztrofális!

Illem, tisztelet, mások megbecsülése (tisztelet a kivételnek) nulla. Sajnos!!!

2023. júl. 11. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, amelyik igen, és olyan is, amelyik nem. De ez gondolom régen is így volt.
2023. júl. 11. 08:45
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nevelés kérdése is,de személyiségfüggő is.

Ez nem annak a kérdese,hogy mai gyerekek vagy régi gyerekek.

2023. júl. 11. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Az emberiség egyre inkább ketté válik...mások az értékek, normák! Van akik már a védik, a környezetet, Földet, állatokat, stb. És akik mindent le sz...nak..

Én nem gondolom, hogy régen jobb volt...más volt!

De ha a saját gyerekeim osztályában szétnézek van 5-6 gyerek, (akik nem tehetnek arról, hogy nevelik, ill. nem nevelik őket), de nagyon "sajátságos" a hozzáállásuk dolgokhoz, emberekhez. És ilyen minden osztályban van.

Ami a külsőt illeti, tartom a véleményem, "8:21"-es vagyok. A régi képeket és a mostaniakat nézve sokkal több szép gyerek van, voltak régen is, de most (ez az én véleményem) nekem szebbek, És ugyan ez a véleményem még mindig voltak okos gyerekek, de most sokkal nagyobb százalékuk az.

És mi csak úgy pattantunk föl, ha pl. tömegközlekedésen valaki mellénk állt, most meg még "a szemükkel meg is ölnek, ha ott kapaszkodsz mellettük...

És elő nem fordulhatott, hogy nem köszöntünk, most....

2023. júl. 11. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés aranyos, jól nevelt gyerek van. Nyilván van azért olyan is, de a többség pokolfajzat, utálatos kis gyerek. De a szüleinek köszönhető, mert tőlük tanulja el, aki ugyanolyan gyűlölködő, rosszindulatú. Felnőttek közt is egyre kevesebb a normális, empatikus, aki a gyerekét is jól neveli.
2023. júl. 12. 10:15
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Külsőre aranyosak. A belső értékekről (illetve azok hiányáról) jobb nem beszélni.
2023. júl. 12. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!