Szerintem egyre szebbek és okosabbak az egyre fiatalabb generációk, de a nevelésük, viselkedésük, katasztrofális!
Illem, tisztelet, mások megbecsülése (tisztelet a kivételnek) nulla. Sajnos!!!
Szerintem nevelés kérdése is,de személyiségfüggő is.
Ez nem annak a kérdese,hogy mai gyerekek vagy régi gyerekek.
Az emberiség egyre inkább ketté válik...mások az értékek, normák! Van akik már a védik, a környezetet, Földet, állatokat, stb. És akik mindent le sz...nak..
Én nem gondolom, hogy régen jobb volt...más volt!
De ha a saját gyerekeim osztályában szétnézek van 5-6 gyerek, (akik nem tehetnek arról, hogy nevelik, ill. nem nevelik őket), de nagyon "sajátságos" a hozzáállásuk dolgokhoz, emberekhez. És ilyen minden osztályban van.
Ami a külsőt illeti, tartom a véleményem, "8:21"-es vagyok. A régi képeket és a mostaniakat nézve sokkal több szép gyerek van, voltak régen is, de most (ez az én véleményem) nekem szebbek, És ugyan ez a véleményem még mindig voltak okos gyerekek, de most sokkal nagyobb százalékuk az.
És mi csak úgy pattantunk föl, ha pl. tömegközlekedésen valaki mellénk állt, most meg még "a szemükkel meg is ölnek, ha ott kapaszkodsz mellettük...
És elő nem fordulhatott, hogy nem köszöntünk, most....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!