Csak azt nem írtad le, hány éves vagy. Amúgy egy kéthónapos kapcsolatot miért is nem lehet otthon bemutatni? Talán az ilyen hozzáállás miatt gondolják, hogy éretlen vagy. Ha kivennél vele közösen szobát, akkor bizonyára ismerned kellene és bíznod kéne benne annyira, hogy a szülőknek bemutatás se legyen probléma. Másrészt meg ha te annyira megbízható és okos vagy, minek kell engedélyt kérni?
2024. júl. 16. 19:05
2/27 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha betöltötted a 18-at akkor kb.semmi közük hozzá.Örüljenek ha elmondod azt ,hogy hová mész.
2024. júl. 16. 19:06
3/27 anonim válasza:
A korodat nem írtad....
18 év felett nem lell a beleegyezésük.
2024. júl. 16. 19:06
4/27 anonim válasza:
Csak ha a szüleivel él, ők etetik-öltöztetik-mosnak rá, akkor 18 felett is kellemetlen kihűzni a gyufát egy ilyen marhasággal.
2024. júl. 16. 19:08
5/27 anonim válasza:
Mennyi évesen is???
2024. júl. 16. 19:10
6/27 A kérdező kommentje:
18.
2024. júl. 16. 19:12
7/27 anonim válasza:
Értem én, hogy azt csinál, amit akar, nem köteles bemutatni, de jelentkezzen, aki tapsolna, ha a lánya egy ismeretlennel menne el bárhová. Nem kell családi vacsorát szervezni a bemutatáshoz, de a minimum, hogy tudod, ki az illető, ha bárki történik.
2024. júl. 16. 19:13
8/27 anonim válasza:
Nem egy teljesíthetetlen elvárás, hogy bemutasd nekik.
2024. júl. 16. 19:16
9/27 anonim válasza:
Megmondod, már külön élsz, dolgozol eltartod magad, nincs joguk beleszólni.
2024. júl. 16. 19:40
10/27 anonim válasza:
Úgy tudom nem egy vadidegennel akar elmenni hanem a barátjával akivel hónapok óta együtt van. Nyílván én is megkérdezném a szülők helyében hogy kiről van szó, meg hova mennek, szerintem a lány sem csinált belőle titkot. És ennyi idősen nem olyan rendkívüli dolog ez, nem 13 évesekről van szó. Anyut is mindig érdekelte hol vagyok 20 évesen, és nem is titkoltam elvégre jobb mintha sz*rna rám, de azért engedélyt nem kértem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!