Minden szülő így reagált volna, én voltam túl sok?
18 vagyok, otthon eddig nem nagyon beszéltem “szerelmi ügyekről”, mert nem igazán volt miről. Tegnap randim volt egy sráccal, már a harmadik, és hozott nekem virágot, egy nagyon nagyon szép csokrot. Elképesztően örültem neki. Ahogy hazaértem, boldogan mutattam otthon mindenkinek. Igazából még nem kaptam virágot és meg szerettem volna osztani ezt az örömöt egy kicsit. Apu annyit nyögött oda, hogy “nagy szám” ilyen unott hangon, anyunak mutattam, ő meg azt mondta, hogy a szobámba tegyem, ne az asztalra, ami egyébként érthető, de nem kérdeztek semmit, nem dicsérték meg, vagy nem tudom. A húgomnak tetszett, de ő 8 éves, minden színes és szép dolgot imád.:D
Én nagyon szívesen meséltem volna, de a szüleim mind a ketten inkább a meccset nézték (még csak a tegnapi ismétlését…), és észrevettem, hogy feleslegesen beszélek, mert lényegében nem is hallják. Biztosan soknak tartották a viselkedésem, de azt hittem ők is örülni fognak, és szívesen hallanának a srácról. Az este folyamán később sem lett téma, én meg nem akartam megint felhozni, mert láttam, hogy nem érdekli őket a dolog.
Az baj. Ugyanis egy szülőnek illene érdeklődést mutatnia a gyereke iránt. Legyen szó bármiről is, de többek közt az első randi is ide tartozik. Ha te is ilyen szülő leszel kedves 5-ös, akkor inkább ne legyél szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!