Apámnak nagyon rossz természete van és mindennap megüt, vagy belém csíp, pedig felnőtt vagyok már. Hogyan lehetne erről leszoktatni?
Ennyire tellik tőled 10 es? Az empátiádból? Ami nincs.
“Nem vagy felnőtt”
Te meg nem vagy ember!
Miért is, idióta? Talán a kérdező vagy más regről?
Ez a nyomi már évek óta irogatja ezt a kamukérdését. Eltùnik, aztán kezdi újra. Mit kene csinálni, simogatni a buksiját? Elárqsztani ilyen értelmetlen közhelyekkel? Attól aztán jobb lesz.
Elmúltál 18, szóval szabadon elköltözhetsz. Mi akadályoz meg benne? Ja, tudod, zsákfaluban élsz ahol semmi de semmi munkalehetőség - általában mindig ez a kifogás ilyenkor. :D
Én sem Bp-n nőttem fel, mégis képes voltam 21 évesen elköltözni az abúzív családomtól.
11-es, a kérdező évek óta itt vergődik ugyanezen.
Van már vagy 20 kérdése, időnként kitiltják, mert vagy kamuzik vagy csak a modoknak is elegük lesz belőle.
Mindig ugyanez a séma, és akárhányszor írjuk neki költözzön el, úgy reagál, mintha azt mondanám, tanuljon meg lélegezni a víz alatt.
15 ös, olyan vagy mint a cipőtalpa, kb annyi emberség van benned, mint egy kiszáradt kóróban!
Idézlek: “ a kérdező évek óta itt vergődik ugyanezen”
Képzeld el valaki évek óta szenved, bantalmazva van, es évekkel ezelőtt kiskorú is volt” Igen, vergődik! És te ilyen hibrid vagy állat, mert ember nem vagy, humanoid forma, belerúgsz ne vergőggy má kőtözz el vagy kitiltanak a modik”
Megérett az emberiség a pusztulásra!
De hogy a te fajtádból tényleg sok van! Az már baj!
Ja es nem tudott egyből elköltözni ahogy te kiböfögted a mosdatlan szádon hát akkor ki kell tiltani!
Köpedelem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!